Tipovi autobusa na linijama 2018. (neuobičajena vozila za tu liniju)

Autor 405GN2, Siječanj 02, 2018, 16:49:01

MAN truck bus

402 na 214, upravo viđen kod City Centra u smjeru Koledinečke.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

MB FAN

Znači opet su počeli crkavati conecti, ujutro na 214 bio 434, sad 402, a na 213 bio 431, sada 332

STIB

Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

MAN truck bus

Kockica neka na liniji 281, upravo viđena kod Slavonska - Čulinečka. (52x čini mi se 522 ili 523.)
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

Ivan

Citat: MB FAN  u Travanj 16, 2018, 19:56:13
Znači opet su počeli crkavati conecti, ujutro na 214 bio 434, sad 402, a na 213 bio 431, sada 332
Kako opet?
Ja sam uvijek imao dojam da su prilično pouzdani i jednostavni autobusi samo super-minimalno održavani u ZET-u pa bi to moglo doći na naplatu, možda su mi malo rijetki i daleki pa griješim.

MAN truck bus

MB FAN

Da danas je opet bila kriza za izlaz, a na 225/2 je 97, je dvokratni, ali eto

MAN truck bus

marin

Dobro pa jel moguće da je takva kriza da je 94 na 226. Pa solo bude pretrpan  >hammer<

Dreamwalker

Ja ne razumijem zašto se uopće uvodio taj vozni red na 226. Istina da su ujutro polasci puni, no ako se zna da se nema s čime voziti, onda ga nisu trebali uvoditi. Od više ljudi sam čuo da su samo zbrku napravili jer nekad nemaju kaj poslat na liniju pa ni ne vozi.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

marin

Mogu si mislit kaj je bilo kad je u 4 došo na Svetice u peron pun ljudi.  :)evil

Ivan

Koja sprdnja. Ako ima Cacciamalija viška lako odvezu sesvetske prazne linije jer ne znam kada i na 282 ima više od 30 putnika a kamo li na 278 i 277/284, jednostavno nema smisla da se takvo nešto vidi na 226 koja vozi liniju dužu od zglobnog na 106, a to kako stvari stoje znači da nekad i skupi putnike prije zglobnog na 106 (naravno da ne mora biti tako da postoji minimalna koordinacija ali to je ZET).

leonardo123

Citat: marin  u Travanj 17, 2018, 21:13:31
Mogu si mislit kaj je bilo kad je u 4 došo na Svetice u peron pun ljudi.  :)evil
Nije ni mogao doći u 4 na Svetice jer mu je zadnji polazak u 15:40. Drugi navrat 226/3 ima polaske sa Svetica u 13:20, 14:30 i 15:40, te s Kaptola u 13:55, 15:05 i 16:15.

Dreamwalker

Mene više zanima kak je poskakivao na ležećim i kak je išao uzbrdo natovaren. Sutra će valjda morat na remont ovjesa i generalku motora ;D
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421