Vandalizam u autobusima i na stanicama

Autor jedan_019, Srpanj 17, 2010, 03:25:32

mivano

Izvor: Facebook, REF
Autor: Dragan Raičević
"Učenici pomorske škole uredno i dalje devastiraju autobuse..."

Boki651

Bocko

Boki651

lussin

Citat: shef  u Listopad 30, 2015, 11:36:01
Toooo kreteni, samo se potpisujte, da cijeli svijet zna da imate spužvu umjesto mozga... prije neki dan u Trstu uhvaćena dva ovakva debila, naplaćena im kazna od 2000 €. Možda, jednog dana...

597 ukrasen na slican nacin

Bocko

Filemona

prije bih rekao da nije vandalizam nego općenita dotrajalost tih Avtomontažinih kockica. Koliko se sve u njima trese prolaskom preko najmanje neravnine nije ni čudo. Rashodovani ELovi su bili puno bolji po tom pitanju (čak i oni istog godišta)

Boki651

Ajde ovome nije ni čudno koliko godina ima i koliko je km prešao, ali u 811 je slična situacija (osim ako nije riješeno). Stavio sam bio i sliku pod vozni park.

Toni602

Ja se sjecam idem doma iz skole te neki idioti 17-18 god su otvarali vrata na silu u citaru...neznam gbr ali to se dogodilo oko 9.-10.mjeseca. Isto, neki lik je otvaro vrata na silu u CNG-u te se alarm aktiviro te se sole dero na njega...glupan od 18 god.

Poslano sa mog SM-A320FL koristeći Tapatalk

602-masaza za kicmu, a muka za guzicu!

Sebo

Citat: Toni602  u Travanj 27, 2018, 10:47:47
Ja se sjecam idem doma iz skole te neki idioti 17-18 god su otvarali vrata na silu u citaru...neznam gbr ali to se dogodilo oko 9.-10.mjeseca. Isto, neki lik je otvaro vrata na silu u CNG-u te se alarm aktiviro te se sole dero na njega...glupan od 18 god.
svakodnevna situacija na 32, na onim duplicima za srednjoskolce, na zalost...

takoder svi koji voze liniju 7 cesto nastradaju zbog zapadne strane u kojoj su cesti gosti grupe roma, iako na 7 u pravilu voze najnoviji busevi zbog terena

Toni602

Citat: Sebo  u Travanj 28, 2018, 14:47:28
svakodnevna situacija na 32, na onim duplicima za srednjoskolce, na zalost...

takoder svi koji voze liniju 7 cesto nastradaju zbog zapadne strane u kojoj su cesti gosti grupe roma, iako na 7 u pravilu voze najnoviji busevi zbog terena
Zato se sad vozim na 6...ne da mi se gurat u 7a.

Poslano sa mog SM-A320FL koristeći Tapatalk

602-masaza za kicmu, a muka za guzicu!

Sebo

Putn1k

GBR 687  th-down

Boki651

Koja stoka moraš biti za ovo napraviti :(

Bocko

Izvor ref:

u%u010Destalo razbijanje autobusa na Delti vikendima, o%u010Dito nema za%u0161titara. Razbijaju se stari i novi autobusi vikednom.
Puno boca alkohola i ostalog sme%u0107a.