Troosovinci i midi autobusi za Autotrolej

Autor kico101, Rujan 13, 2009, 12:09:44

kico101

Citat: Shole  u Siječanj 24, 2010, 02:45:19
Zna se ko zna takve stvari.  A oni koji su stvarno povjerovali da je ovo nova trolejeva akvizicija, ili barem vozilo na probi, nek dobro preispitaju svoje poznavanje autobusa.
Ja sam povjerovao da je vozilo na probi, pa ča? Ne bi bilo niš nevjerojatno, uzmemo li u obzir događaje u posljednje vrijeme vezane uz našu cijenjenu prijevozničku firmu.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

conecto

Možda je i nova organizacija linija karnevalska zajebancija i poslije se sve vrati na staro ;)
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

MAKI

Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

echo

Citat: conecto  u Siječanj 24, 2010, 13:25:48
Možda je i nova organizacija linija karnevalska zajebancija i poslije se sve vrati na staro ;)

Baš me zanima koliko će im trebati da priznaju da su napravili ...nje. Mjesec dana? Šest? Godina dana? Dvije? Prije ili poslije će morati, a što to prije učine bolje za svih.

Toni602

Citat: kico101  u Rujan 13, 2009, 12:09:44
Cijenjeni kolege Forumaši, s obzirom da su u posljednje vrijeme u našim većim gradovima dosta popularne izvedbe troosovinskih autobusa i midija, u ovoj temi želim vidjeti koje je Vaše mišljenje o eventualnom uvođenju spomenutih tipova autobusa u riječki gradski i prigradski prijevoz. Zanima me što mislite na kojim bi linijama bili pogodni ( uz uvjet da je sustav linija kao sada ) i zašto.
Moje mišljenje je riječki JGP ima uvjete za uvođenje ovakvih autobusa, ali uz ogradu da bi trebalo dosta prerađivanja smjena, kako se ne bi događalo da, naprimjer, troosovinac vozi na 18, a poslije ga slijeduje 17 ili 13 koje baš i nisu pogodne za ta vozila. Nisam stručnjak u formiranju smjena, ali smatram da je moguće izvesti grupiranje smjena po istovrsnim linijama. Napr. u jednu grupu staviti linije poput 10A,13,17, 21, 25, 33,34,35,36 i 37 ( relativno kraće linije ili linije koje zbog konfiguracije terena ili opterećenja nisu pogodne za troosovince, ali moguće za midije-osim možda 25 ), zatim 10,11,12,14,18,18B,20 ( do Marčelja ), 22 ( do Estere ), 27 ( do Bakra ) i 29 ( gdje bi po meni troosovinci imali šanse ) i konačno 19,20,22,23,26,28 i 30 koje su duže i pogodne za poluturistčke Regije i sl. ( nažalost dok god 25 i 26 budu prolazile onaj zavoj u Sv. Kuzmu, ne mogu računati s troosovincima ).
U gradu troosovince vidim na 3A, 4, 7 i 7A, a midije na 2A,3 ( subotom i nedjeljom ), 5A i 8.
Za monotrale općenito, vidim linije 1,1A,2,5 i 6 u gradu, a osim 32 u prigradu, možda još samo na 14,18/18B i 22 ( do Permana ).
Minibusi su posebna priča jer tamo ne možemo raspravljati hoće li mini ili midi kroz uluičice Strmice, Pulca ili Kablara. Oštro sam protiv minibusa na linijama poput 3,5A,8,14 i 36 na kojima ih možemo vidjeti vikendom.
Ja mislim da troosovinac ne moze do Kraljevice. Ne vidim kako.

Poslano sa mog SM-A320FL koristeći Tapatalk

602-masaza za kicmu, a muka za guzicu!

lussin

A nema baš ni smisla pisat u temi zapostavljenoj pred 8 godina. Rađe piši u razno  ;)

kico101

U cemu je problem? Ide se obratno. Ulaz na istok izlaz na zapad. Imaju oni dobar ajnslag. Valjda.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

NP-549

Troosovinci i zglobni su najnormalnije vozili kroz Kraljevicu sve do nedavno (više nema potrebe), tako da ne vidim čemu ova rasprava.  Ide i dandanas 15-metarska 319-UL od Autotransa kroz Bakar, a kamoli da neće u Kraljevicu

Toni602

Citat: NP-549  u Svibanj 01, 2018, 19:19:11
Troosovinci i zglobni su najnormalnije vozili kroz Kraljevicu sve do nedavno (više nema potrebe), tako da ne vidim čemu ova rasprava.  Ide i dandanas 15-metarska 319-UL od Autotransa kroz Bakar, a kamoli da neće u Kraljevicu
Ispričavam se, ja sam zeznuo. Povezujem troosovince s zglobnim.

Poslano sa mog SM-A320FL koristeći Tapatalk

602-masaza za kicmu, a muka za guzicu!

tramvajac 92

Koliko sam ja čuo od vozača, nekad je čak i lakše skrenuti sa 18m zglobnim bus123 nego 3os i 15 metara, uglavnom, zglobni ne ide sa cijelom duljinom u skretanje nego otprilike 2/3 i 1/3, pa se može "slomiti" na sredini i lakše skrenuti. A ako se treba okretati malo u natrag, lakše je sa 3os nego zglobnim.

elez

Imas u Splitskom podforumu u temi Nesreće pa prolistaj i vidit ces koliko su 3os  bus123 uzrokovali problema jer je skretanje uzasno tesko pogotovo u centru grada (najteže je na izlazu iz trajektne luke prema Pazaru). Nemoj me krivo svatit ja nisan protiv 3os busa al on se pokaza u Splitu kao veliki promasaj. Sad koja je razlika u cijeni njega i zglobnog neznam al vjerojatno nije velika.
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...