Kvarovi autobusa (2)

Autor MB FAN, Veljača 06, 2018, 22:17:24

tramvajac 92

Citat: marin  u Lipanj 05, 2018, 11:36:57
Na Črnomercu jučer u Prečko peronu stajao 761 skoro 3 sata u kvaru, čekala se dizalica.
To objašjava zašto navodno u 17:05 iz Prečkog nije išao bus

marin

Citat: NP-549  u Lipanj 05, 2018, 15:09:02
Koliko ima kad je pun,  224 ?
Tako nešto preko 200 uglavnom. Al troši se rapidno u početku, pa kasnije manje.

sniff

Pred 10tak minuta prošao kraj 531 na 206, stoji u kvaru na stanici u Ljubijskoj sa upaljena sva četiri.

marin

Gbr. 761 opet krepao ali ovaj put ne na Črn nego u Prečkom, stoji i servis ga pokušava osposobit.

545

157, smjer Dugave (kod Velesajma)

Poslano sa mog SM-J730F koristeći Tapatalk

tramvajac 92

Krepal je bus123 kod Baštijanove prema Črnomercu. Navodno je gužva. (radio)

Portos

179 jutros u kvaru, linija 172. Oko 6:55 viđen u Podsusedu, otvoren poklopac motora, iza njega servisni kombi.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

MAN truck bus

Pokvario se 166 na 109/7 na Savskom gaju. Jako je dugo trajao.  ::|
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

dominik,

Barem display-i rade ako ništa.

MAN truck bus

Evo sad je došao u Dugave s natpisom autobus u kvaru. Baš mu dobro stoji i odlično se vidi. rofl
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

421

Zbog novougrađenih displaya,  bus123 se pokvario > elektronika.
Zato je u rezervi natpisna ploča linije... :)evil
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

MAN truck bus

Ne znam kako će ploča ostvartiti pritisak od 8 bara u spremnicima. umnik2

421

Zbog novougrađenih displaya,  bus123 se pokvario > elektronika.
Neće "ploča ostvartiti pritisak od 8 bara u spremnicima", zbog elektromagnetskih ventila zaduženih za to.
Čudi me neispravnost jer su navedeni japanske proizvodnje...
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

marin

Jučer krepao grb. 755 na 115 kod tržnice zakuhao, pol sata kasnije na 176 gbr. 176 u Vrapču zapalila se kočnica zablokirala, na 113 crkao plinaš jedan, a gbr. 187 krepao u Gajnicama  ;D Dost veliki pomor. A na 136 kasnije isto završila neka kocka.

MAN19464

Hvala bogu pa je sa vozačima sve ok, nikome još nije pozlilo na ovim vručinama bez klime.
Ona odječa, crne hlače, pa crne cipele, a temperatura je sigurno blizu 50 stupnjeva popodne kad uprži kroz ona stakla.