Kvarovi i oštećenja Libertasovih autobusa

Autor man134, Studeni 28, 2007, 22:02:04

lionsclasic

g.b.138 je u subotu vraćajuci se u rikverc na pilama naletio na retrovizor mislim g.b 98 koji je vozijo na liniji 8 nemoj te me držati za riječ što se tiče g.b na liniji 8  jer sam kasno pogledo da bi vidio točan broj bio sam u auta.g.b 90 koji vozi na liniji 23 u petak bježo od auta i zakačijo samo dno  autobusa od prednjeg točka do prvog bunkera na desnoj strani.o stjenu negdje kad je išao iz komolca na brgat.čuo sam da su jutros razbili stakla na nekoj od četvrtica(navodno neki pjanci  i da ja jedna od šestica imala sudar.zna li i tko o ova dva zadnja događaja nešto više

Ispričavam se zbog malo zakašnjelih iformacija imo sam problema sa računalom

man134

Citat: man134  u Kolovoz 04, 2008, 14:54:05
ljudi ajmo ukljucite se malo  ;),gbr 113 imao sudar prije par dana na istom mjestu u istu stranu,naletio mu je neki seat cordoba zelenkaste boje da ne duljim ostecenja se popravlju,gbr 92 dobio rege,danas pocimje vozti,gbr 138 ima razbijeno zadnje staklo...
gbr 113 vec napravljen jedan dio,mogao bi u srijedu poceti voziti

lionsclasic

g.b 102 ponovno vozi ,a g.b 74 ima oštećen prednji desni kraj autobusa koda je zapeo za nešto.

lionsclasic

danas g,b 91(Man SU 313) koji vozi na liniji 16 imao sudar na spuštanju prema pilama .sudario se sa nekim talianom u autu(na istom mjestu gdje je prošli mjesec g.b.95 imao sudar sa zadar busom) ovaj sa autom izlazio sa graca pa očigledno izašao malo previše i eto ti jada.

narancasti

Citat: lionsclasic  u Rujan 03, 2008, 15:13:31
danas g,b 91(Man SU 313) koji vozi na liniji 16 imao sudar na spuštanju prema pilama .sudario se sa nekim talianom u autu(na istom mjestu gdje je prošli mjesec g.b.95 imao sudar sa zadar busom) ovaj sa autom izlazio sa graca pa očigledno izašao malo previše i eto ti jada.

evo nasao sam sliku na internetu
http://dubrovniknet.hr/?vijest=1967

kriticar

1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

narancasti

izgleda da jest,u dva dana oštečena dva gradska autobusa

Srđan

Ovi motoristi ko da se takmiče ko će bolje pogodit libertasov bus...strašno...manje nas je ginulo u ratu..

travego 580

g.b 139 je nestao iz garaže zna li tko gdje je.jeli odvežen u servis ili .......

man134

Citat: travego 580  u Studeni 01, 2008, 21:13:34
g.b 139 je nestao iz garaže zna li tko gdje je.jeli odvežen u servis ili .......
prevezen je brodom u split,u man servis dugopolje...

maky

Citat: man134  u Studeni 02, 2008, 17:17:23
Citat: travego 580  u Studeni 01, 2008, 21:13:34
prevezen je brodom u split,u man servis dugopolje...
Eno sam ga večeras vidio, još stoji u Dugopolju u MAN-a, prednjim krajem je bio okrenut prema servisnoj radioni pa nisam vidio u kakvom su stadiju radovi...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Evo 2 posta u 2 dana, ja se ispričavam, ali bio sam opet do MAN-a u Dugopolju...  :)

Večeras je g.b. 139 bio parkiran ispred radione na parkiralištu. Vidim da je skroz popravljen i sređen, mislim da se ubrzo vraća kući...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

man134

Citat: maky  u Studeni 28, 2008, 23:20:32
Evo 2 posta u 2 dana, ja se ispričavam, ali bio sam opet do MAN-a u Dugopolju...  :)

Večeras je g.b. 139 bio parkiran ispred radione na parkiralištu. Vidim da je skroz popravljen i sređen, mislim da se ubrzo vraća kući...
svaka cas maky,imas koju fotku ?