Kvarovi autobusa (2)

Autor MB FAN, Veljača 06, 2018, 22:17:24

marin

Citat: Dreamwalker  u Rujan 01, 2018, 15:00:15
Navedene brojke dobio sam prema MTBovim podacima uz pretpostavku da su to svi Citelisi van prometa. 8 + 1 = 9. 21 + 41 = 62.  Ove tri plinske kosilice nisam uračunao jer nikad u nijednom postu nisam napisao ništa dobrog o CC/Stratos vozilima.
Citelisi su u Zagrebu već skoro deset godina. U tom periodu je na forumu napisana tolika hrpetina gluposti i pretjerivanja o njima (u većini slučajeva od strane samo jedne osobe), ali i predrasuda o Ivecu općenito da sam odlučio vjerovati isključivo slikama i konkretnim podacima.
Dakle, sada je majstor napisao post iznad tvog, nije onda 8 nego 16 cca.

231

I ponovno nema polaska dvokratnog 231...   ::|
Kockica 509 dosla nesto prije 7 u Dubec, vozač u autobus unio desni retrovizor i nastavio put garaže

leonardo123

Volzhanin

Nema dovoljno autobusa...Crosswayi stoje više manje svi...čak je i gbr 51 u APD, ne znam kojim povodom...neki još nemaju ni Atron ugrađen

marin

Jučer čak 11 voznih redova s Črnomerca nije vozilo, totalni kaos. 6 autobusa su u kvaru ostali u roku pol sata, plus toga još je na bolovanje otišlo X vozača i zato je tako i bilo. U jednom trenutku samo 5 autobusa vozilo na 109, dolazili krcati autobusi po stanicama, po 15 ljudi vani ostajalo. Na 127 cijela kasna na 1 autobusu, ljudi dolaze i jebu mater, naravno bespotrebno prometniku kao da je on kriv. 136/3 nije bilo, to su bar mogli nadoštukat sa 120 ili nečim ako ništa barem zadnji polazak 23:50 koji nije ostvaren, to je stvarno neozbiljno od njih bilo. Na 172 bez par voznih redova.

MAN truck bus

Ukidanjem prodajem karata za 4kn kod vozača te dolaskom novih autobusa došlo je do kontra efekta! Vozila ima, no nema vozača koji će ih voziti. th-down
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

smogovci.bbb2

Danas ujutro na 166 vozio 312, zamjena je sad 307
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

MAN truck bus

Današnja ekipa u Autobusi d.o.o. u Resniku. Slikao sam ih sve osim 4 komada (688, 698, 749, 773) koji su bili u zatvorenoj radioni.

Iveco-Irisbus Citelis 12m CNG  > 4 kom  >  688, 696, 697, 698
Iveco-Irisbus Citelis 18m CNG  > 8 kom  >  745, 749, 753, 755, 765, 771, 773, 775

Nastavit će se...
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

MAN truck bus

Nastavak...

Iveco Stratos LF 38 CNG  >  283 i 290
Iveco Urbanway 12m       >  401
Iveco Crossway LE City    >  44 i 410

To je to za danas. Pozdrav!  byeg

jakov5

Citat: marin  u Rujan 15, 2018, 16:04:24
Jučer čak 11 voznih redova s Črnomerca nije vozilo, totalni kaos. 6 autobusa su u kvaru ostali u roku pol sata, plus toga još je na bolovanje otišlo X vozača i zato je tako i bilo. U jednom trenutku samo 5 autobusa vozilo na 109, dolazili krcati autobusi po stanicama, po 15 ljudi vani ostajalo. Na 127 cijela kasna na 1 autobusu, ljudi dolaze i jebu mater, naravno bespotrebno prometniku kao da je on kriv. 136/3 nije bilo, to su bar mogli nadoštukat sa 120 ili nečim ako ništa barem zadnji polazak 23:50 koji nije ostvaren, to je stvarno neozbiljno od njih bilo. Na 172 bez par voznih redova.

Danas 126/2 nije izišao, dok je vozač srednje smjene 118/3 prebačen na Ljubljanicu jer je tamo bio potrebniji, pa 118/3 nije vozio.
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

ManNLNG

Jao meni kako su prljavi!
EUROBUS AV120

ManNLNG

Gbr.29 i 28 su danas obojica krepala na 128,obojici nije valjao nes sa tlakom ulja....po ovim vrućinama se očekuje da ovi veterani neće dugo izdržati.
EUROBUS AV120

MAN19464

ako tako nastave zavrsit ce u APVG.

marin

Čujem da dosta LE-ova nisu ispravni, a neki od njih već dva tjedna stoji u resniku jer mu je nešto prsnulo dok je na 129 vozio i šlepan je dizalicom. Ovo da su neispravni se uglavnom odnosilo na Atrone, ali ima i još nekih sitnica.

NP-549

Ima ih dosta koji nisu uopće jos ni izašli na linije.