AP Varaždin - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 13:59:47

vozac

Naravno da su mućke. B155 i B156 registrirane su na Putnička agencija d.o.o. Koprivnica, kao i B486, B487 i B489. Neznam zašto su dobile Zg tablice, a ne Kc poput ova 3 Volva

tomekk

a možda su ih registrirali na zovko zagreb  ???

al mi opet nije nešto jasno. - u koprivnici je poslovnica agencije varaždin tours koja je (valjda ) registrirana u varaždinu pa me muči ako su reg na podružnicu ??? smrdi mi tu sve
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

tomekk

evo i mene nakon par dana izbivanja i evo novosti.obnovljen je još jedan av 120 koji je prije bio ljubičasti.gb je 553, a reg vž 363-hg, boja bijela a presvlake ljubičaste.ne znam kako vama, ali meni to bijelo tako pusto djeluje.
RIP Grga

zlikowszky

To bijelo ne da je pusto, nego je sterilno do zla boga. Dosadno. Nemaštovito. Bijelo.
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

tomekk

danas sam saznao jednu novost (ne znam za druge, al ja to nisam znao).naime, u turčinu(mjesto pokraj vž) u ttb-u( transport i trgovina biškup) popravljaju ap-ove autobuse. ne znam koje, al koliko znam danas ih je tamo bilo oko 6 kom.suradnja valjda postoji već otprije, a dal postoji veza između prezimena biškup to ne znam. ???
RIP Grga

vozac

Sutra se navodno vraća B-552 s remonta iz Mostara. Zanima me kakav je sada, jer ga vozi strašno pedantni vozač i unutrašnjost mu je bila jako uščuvana.

tomekk

RIP Grga

tomekk

evo i mene i opet mojeg posta( sam se sebi čudim jer ipak se ovdje moji postovi nizaju jedan za drugim), al opet donosim novosti i zapažanja. vidio sam gb 552 koji je obnovljen standardno kao i svi ostali. jedino mi nije jasno zašto ima promijenjene retrovizore.prije je imao one novije ??? sa onim plastičnim držačima, a sad ima klasične(obične) kao i svi ostali. isto tako, zamijetio sam da su katnice prije imale isto takve retrovizore, a sad imaju također te obične( ne znam zašto).
vidio sam i danas jednu rijetku pojavu, setru s 215hd  koja ima retrovizore serije 300, gb je 160, a čudna je opet reg: zg 2299-m, ex Pakšec
kad već pišem ovo još ću postavit par pitanja pa ako netko zna nek odg.
čitao sam na starom forumu da je ap imao setru s 415. dali netko zna čija je bila( vjerojatno je bila u najmu)?
isto tako alex je na starom forumu pisao da je ap kupio mana ul 353,(postoji i slika) pa me zanima gdje je nestao taj bus, jel možda u šibeniku?
i na kraju zadnje pitanje, iako nitko vjerojatno ne zna, što se desilo s katnim eurobusom vž 006-ap, tj kamo je nestao taj bus?
nadam se da nisam preopširan i prenaporan i da netko zna pa će odgovorit. hvala
RIP Grga

vozac

Pokušat ću odgovoriti na Tomekova pitanja:
1. Ako bolje pogledaš retrovizore, onda ćeš vidjeti da su oni isti, ali da su imali tanki plastični oklop. Kad oklop pukne, teško ga je nebaviti.
2. Pakšecova setra već nekoliko mjeseci nije u voznom parku AP-a, jer ju je uzeo nezadovoljan prihodom.
3.Neznam na koju setru misliš, ali prije nekoliko godina AP je imao jedno takvu zelene boje i završila je u rezalištu
4.Za navedenoga MAN-a ne znam o kojem se radi, ali to je možda bio bijeli Pakšecov, ili ako imaš link na taj stari članak da vidim kako je izgledao
5.Koliko znam AP je imao od katnih Volva B500,B501 i B554. Mislim da bus nije nestao, nego su promjenjene tablice i to na 500 ili 501.
Evo ja sam dao sve od sebe ;-)

tomekk

ok, al ova setra je definitivno pakšecova jer sam vidio na starom forumu gdje je imala pakšecov logo i ista je reg
evo link ima taj crveni man i setra   http://autobusihr.proboards74.com/index.cgi?board=cbs&action=display&thread=510&page=2   a za katnicu ne znam, uvijek su svi pisali da je ap imao 3 busa otpočetka, a 4. kupio od a toursa   i dal još netko možda zna di je nestala ona mala setra s 211 ??? i plava 215?? i jedno pitanje za vozača-jel ti radiš u ap-u pošto dosta toga znas, a i sam nadimak asocira

evo i linkova na slike zbog tog što se na stari forum treba logirati pa da nema previše komplikacija http://i365.photobucket.com/albums/oo96/tomekk_2008/hjkhk9fj0.jpg

http://i365.photobucket.com/albums/oo96/tomekk_2008/ul313km5.jpg
RIP Grga

tomekk

prema pisanju regionalnog tjednika ap traži banku koja bi dala kredit za kupnju novih autobusa i pokriće dugova koji iznose više od 100 miljuna kuna, no pitanje je dal će za taj kredit dati jamstvo grad varaždin ili županija, tj dal će uopće ap dobit kredit jer ipak je velika svota u pitanju.čeka se rasplet....nadam se dobrom ishodu i novim autobusima
RIP Grga

Tomek

Par stvari.. Prvo otkrivena je misterija koliko je katnih Eurobusa.. To su 3 -- VŽ-004-AP gb500, zatim VŽ-008-AP gb501 i VŽ-544-GO gb554.. Ovaj zadnji je i najstariji i on je kupljen od A-toursa.. Kad je kupljen je u početku imao registraciju VŽ-009-AP pa je kasnije dobio 544-GO..
Gb500 VŽ-004-AP je pak prije imao tablice VŽ-006-AP te smo zato mi tragali za tim 006 i mislili da ih ika 4, a nema ih nažalost...

Druga stvar konačno sam malo sredio tablicu voznog parka, unijeti su busevi koji nisu dosad bili na toj listi, dodane su i neke registracije koje znam tu sa foruma, ubrzo ću staviti i registracije od svih Eurobusa(imam ih doma na popisu), a ako netko zna neke tablice koje fale ili neke autobuse koji fale neka piše, budemo sad malo češće obnavljali tablicu voznog parka  ;)

erobuss

Prema planu prometovanja za Božićno-novogodišnje blagdane, stoji da linija Varaždin-Zagreb-Međugorje, između ostalih, ne prometuje 25. i 31. prosinca. Koliko ja znam, oni i ne voze na navedenoj relaciji...  ::|

tomekk

voze kao u nekoj kooperaciji s globtourom, tj naredne 3 god vozi globtour i ko zna dal će ap opće ikad više vozit za međugorje(njaprije je bilo dogovoreno pola god jedni, pola drugi, al je ipak drugačije).uglavnom, ap kreće u 18:00 iz varaždina do zagreba, a dalje vozi globtour.
RIP Grga

tomekk

imamo vec popis voznog parka pa ako imas kakve dopune posalji Tomeku na pp
RIP Grga