Kabrio busevi ZET-a

Autor kekobus, Svibanj 14, 2009, 10:44:12

mate

Jel ti vise nakon silnih godina ne shvacas da nije poanta kupiti stvari s Facebooka, nego aparat u ruke i na teren...ja ne mogu vjerovati da to ne mozes shvatiti...

podgora

Citat: mate  u Travanj 30, 2019, 19:30:09
Jel ti vise nakon silnih godina ne shvacas da nije poanta kupiti stvari s Facebooka, nego aparat u ruke i na teren...ja ne mogu vjerovati da to ne mozes shvatiti...
Sta bi triba napravit 350 km otic i slikat Cabrija

Poslano sa mog VTR-L29 koristeći Tapatalk

Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

smogovci.bbb2

Ako ćete ih slikati potražite ih u APD-u, tamo su stigli kava
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

mate

Citat: podgora  u Travanj 30, 2019, 19:50:04
Sta bi triba napravit 350 km otic i slikat Cabrija

Poslano sa mog VTR-L29 koristeći Tapatalk

Ti imas pred kucnim pragom autobuse pa ih ne slikas kava
Poanta svega je (koju ti ne shvacas) da nije cilj ovog Foruma kupiti stvari s FBa i kaciti na Forum, nego vlastitim slikama doprinjeti istome...

driverzg27

nije isti trud skinut s facebooka i uzivo izic van i izdvojit par minuta ako je neka novost poput ove :)
ali ova cuda su ruznija od onih 441 i 442 tisucu puta... ko da ih je neki pijanac sklepal.... mozda ce bit udobni i sve ali ionako imamo dosta ruznih buseva a sad i ovo....haha  a neka,ne moze sve biti lijepo u Zagrebu...
Ne obaziri se na to odakle dolaziš, već gledaj kamo ideš. Nikad ne obeshrabruj nekoga tko kontinuirano napreduje, bez obzira kako sporo.

dominik,

Ne znam čemu filozofija oko prenesenih slika ako je izvor naveden. Meni je recimo ta objava bila korisna jer ne visim na FB-u kao i mislim mnogi ovdje i ne pratim toliko tu tematiku pa su mi slike prinova bile novost, a sada tko ih je i kada slikao mi je potpuno ne bitna informacija za razliku od sadržaja posta, osim toga više je puta već ponovljeno da slikanje nije uvjet da se sudjeluje na forumu, što je i potpuno logično. Tako da ne vidim potrebu za paniku i prozivanje ako je nešto korisno preneseno sa društvenih mreža, portala itd...

sniff

Prije ili kasnije bi došla vijest o novim Ayatsima i u nekom vremenu bi sigurno svi busevi bili poslikani s forumske strane...

tramvajac 92

Ovo su prinove, slažem se za prenošenje prinova kako je kolega napravio, ali skidanje sa fb stranica busa slikanog u xxy, to ne.

smogovci.bbb2

Da barem sačuvaju cabrio kockice ako ništa drugo a ono zbog nogometaša koje su lani vozile na dočeku

421

Momentalno je u APD 7 (sedam) cabrio autobusa bez registracijskih pločica, a 31.svibnja, Dan grada Zagreba, kad započinje sezona kabrio prijevoza, opasno se bliži.
Stare će, nadajmo se, ponuditi na tržište pa bi zainteresirani ( smogovci.bbb2 ?) mogli otkupiti 2/3 originalne povijesti uspjeha Vatrenih.
Iako je realnija opcija registracija Ayats kronosa, (uz nove trase linije, nova vozna vremena, sva četiri u pogonu, cjelogodišnja vožnja? - nastavi niz) i pokazivanje ZG mišića by ZET.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

MAN truck bus

Kako će Ayats Kronos dužine 12m, visine 3.5m, širine 2.6m zamijeniti 442 (MAN) dužine 8.7m, visine 2.9m i širine 2.4m na crvenoj (100) liniji?  umnik2
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

smogovci.bbb2

Citat: 421  u Svibanj 01, 2019, 16:09:32
...Stare će, nadajmo se, ponuditi na tržište pa bi zainteresirani ( smogovci.bbb2 ?) mogli otkupiti 2/3 originalne povijesti uspjeha Vatrenih.
Iako je realnija opcija registracija Ayats kronosa, (uz nove trase linije, nova vozna vremena, sva četiri u pogonu, cjelogodišnja vožnja? - nastavi niz) i pokazivanje ZG mišića by ZET.
Uz neku razumnu cijenu, ja sam ZA pa čak da i mi sa foruma skupimo lovu za to perfeto
Mogli bi zelenu produžiti do brda u Jakuševcu ;D
421 jel istina kako se priča da nitko u ZET-u nezna tko je naručio ova nova 4 "ljepotana" kava

421

Citat: smogovci.bbb2  u Svibanj 01, 2019, 17:39:29
Uz neku razumnu cijenu, ja sam ZA pa čak da i mi sa foruma skupimo lovu za to perfeto
Mogli bi zelenu produžiti do brda u tunelom kroz Jakuševec ;D
421 jel istina kako se priča da nitko u ZET-u nezna tko je naručio ova nova 4 "ljepotana" kava
Nije, jer postoji inicijativa iz doba dok je ZET bio podružnica Zagrebačkog holdinga.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

Malo mi je smiješno pozivati se na Holding kojeg više niste dio već godinu i 4 mjeseca good_boy

smogovci.bbb2

Izvor: zgh.hr
Za uspomenu prije rashoda😢