Slike iz Sarajeva 2008.-2010.

Autor manoplan, Lipanj 29, 2008, 18:30:09

manoplan

Evo prve Gras-ove slike

tamlover

Nadam se da kolega neće zamjeriti ali moram sa starog foruma prenjeti i tako odati dužnu pažnju odličnoj reportaži kojom nam je na starom forumu Ivan omogućio da vidimo kakvi autobusi voze Sarajevom. Kako novih slika ima na kapaljku prenosim fotografije iz reportaže u kompletu.
Dakle - slikao/photos by Ivan

...i bilo je lepo i navek TAM bu....

tamlover

tamlover

tamlover

Sa starog foruma je i ova snježno idilična dulibova:

shef

I ne, ne nedostaje mu jedan far lijevo, samo je malo "upao" unutra...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

erobuss

Baby Jetliner na ulazu u Sarajevo

elvis

evo i ja sam danas uslikao jedan njihov MAN

elvis

Danas sam prolazio pored njihove garaze za minibuse u Velesicima u Sarajevu,pa sam napravio jednu fotku uglavnom neispravnih minibusa

elvis

Danas na Stupu u Sarajevu sam uslikao ovog Iveca

elvis

Otoyol na stajalistu Pofalici u Sarajevu

elvis

Evo jos jedan GRAS-ov MAN,ali ovaj je noviji i u mnogo boljem stanju od prethodnog kojeg sam slikao

Berlingo

Utorak ujutro na uskim ulicama Rijeke.Zbilja rjedak gost.Zna li neko gdje se taj zaputio?

damir050

MALO SLIKA GRASA   ( USTVARI  VOZILA ,MADA KVALITETA  NIJE  BAS  NAJBOLJA )   I OD  MENE

damir050

slike autobusa     ovo je  man  neznam koja  serija , zato molim  poznavaoce  doticnog autobusa  za  malo  daljnje  informacije    samo znam da  doticni autobus  saobraca na  relaciji , ustvari medjuentitetskoj liniji ( Sarajevo --  Trnovo )  nadam  se da  admin stranice  nece ovo izbrisat