Svaštara

Autor leonardo123, Siječanj 21, 2019, 21:22:43

545

@Dreamwalker

Ja sam pogriješio....

Hvala i do čitanja ;)

Poslano sa mog SM-J730F koristeći Tapatalk

545

Citat: 545  u Siječanj 22, 2019, 19:39:36
@Dreamwalker

Ja sam pogriješio....

Hvala i do čitanja ;)

Razmišljao sam intenzivno o svim jučerašnjim postovima.
Ja nisam nigdje pogriješio, niti u jednom trenutku i postu.
Samo iznio svoje viđenje i rekao istinu, što ako se bilo kome od vas ne svidja, nije moj problem, nego vaš.

Do čitanja :)

smogovci.bbb2

Pretpostavljao sam da će ZG podforum zamrijeti kad i ako ode MTB. To se sad i obistinilo :'(
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Paško

I ti si iz Zagreba, zar ne? kava
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

smogovci.bbb2

Eto, tipični HR način razmišljanja. Ako neš ti, ima ko oće. Bravo perfeto

Dreamwalker

Smogovac, na ZG podforumu ima još vrijednih forumaša tako da ih nemoj omalovažavati. A i tebi toplo savjetujem da prestaneš trollati po forumu i da na koristan način daš svoj doprinos (ZG pod)forumu ;)
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Paško

Citat: smogovci.bbb2  u Kolovoz 31, 2019, 18:24:56
Eto, tipični HR način razmišljanja. Ako neš ti, ima ko oće. Bravo perfeto

Da radiš ne znam kakav posao i imaš ne znam kakav život, u tjedan dana možeš napraviti bar jednu sliku i staviti je na forum, reći ljudima: evo, potrudio sam se, volio bih da se još ljudi potrudi. Ali ne, ti nas po forumu uglavnom obasipaš neuspješnim pokušajima humora i postovima koji ne znače apsolutno ništa.

smogovci.bbb2

Usta moja hvalite me. Kad se postavi fotografija nije kvalitetna. Kad se napiše post nije stručan. Ako vas netko spomene, banirate i brišete. Onda lijepo napravite forum zatvorenog tipa, samo za sebe, moderatore i global moderatore, učene ljude, magove autobusne industrije, pa se divite svom geniju. Nije ni čudo da ljudi napuštaju forum kava

Paško

Radije bih da se postavi kvalitetna fotografija nego bilo koja, to nije upitno. Stručan post sam ne mogu napisati jer mi buduća profesija nema nikakve veze s autobusima, što je suprotno tvojem pametnom komentaru. Zato mogu napisati smislen post. Imaš ih i ti, ali i imaš i puno ironičnih ili zajedljivih komentara kojima ništa ne kažeš. Da, mi jesmo moderatori i jedan nam je od zadataka da neke stvari na forumu održimo na razini. Forumi su inače u opadanju i u mnogim ih je stvarima pretekao Facebook i neke druge stvari. MTB je postao puno kvalitetniji forumaš i zbog naše pomoći i usmjerenja. Žao mi je da je otišao, ali vjerujem da će se vratiti i da nije otišao zbog moderatora. Forum je na istoj adresi 12 godina i oduvijek je bio javan - to se neće promijeniti.