Rashodi - info i rasprava

Autor bull92, Ožujak 22, 2008, 13:57:25

MAN fan

i jos nesto. danas sam pricao sa poslovođom u app i rekao je da 97 sigurno ide u rashod i da za njega nema nade :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

ipiljek

Dobro, a šta veli poslovođa? Koji je razlog i zašto baš njega?
18.3.2009. MAN SG220 POSLJEDNJI PUT U PROMETU, TE UJEDNO I MOJA ZADNJA VOŽNJA S NJIM NA LINIJI 124 !!

Ivan

A dobro, nije li prilično jasno da je bus bio star 20 godina i da je već godinama vozio poluispravan?

ipiljek

U tom se slažem, ali bilo bi bolje da su rashodovali nekog od preostala 4 SG-242 koji su još stariji i nikakvi.
Ali po meni bilo bi najbolje da su ga ostavili još barem neko vrijeme dok je ovakvo vrijeme s nestašicom autobusa.
18.3.2009. MAN SG220 POSLJEDNJI PUT U PROMETU, TE UJEDNO I MOJA ZADNJA VOŽNJA S NJIM NA LINIJI 124 !!

Ivan

Pa svi autobusi su trenutno korisni i voze dok mogu, a rashoduju se oni koji krepaju, pretpostavljam da se na 97 dogodio neki kvar kojeg se ne isplati sređivati, iako se ne bih čudio ni da je problem manji, ali sumnjam da mu nije baš ništa pa su ga tek tako razvalili...

Za SG 242 se slažem da su užasno zapušteni, ne znam kako mogu (i kako se usude) takvo nešto slati na cestu... No dok se uspijevaju micati i registrirati (ako su registrirani, lol), očito ih se ne žele odreći...

MAN fan

poslovođa ne kaze nis. ja sam ga pitao sta je sa 97, dali ima nade jos za njega a on je rekao ovim rijecima: nema nema nade, taj autobus ide u rashod

Aurel

Pozdrav svima, uključio bi se i ja u ovu raspravu oko 97. Neznam skojim si poslovođom razgovarao, ali mogu reći da 97 ide u zasluženu mirovinu iako mu je registracija još važeča, ne isplati se ga popravljati jer je zaista u donjem postroju velika trulež, motor mu je nedavno ugrađen drugi, ali je drugo stvarno koma. :'(

tamlover

Napokon nešto konkretno (za razliku od dva skoro identična posta o poslovođi), iako nam je odavno poznato da je 97-ica "trula jabuka" - čestitam na prvom postu. I naravno, zaslužena mirovina našem zadnjem SU-u u svakom slučaju.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

MAN fan

Citat: Aurel  u Studeni 23, 2008, 09:54:00
Pozdrav svima, uključio bi se i ja u ovu raspravu oko 97. Neznam skojim si poslovođom razgovarao, ali mogu reći da 97 ide u zasluženu mirovinu iako mu je registracija još važeča, ne isplati se ga popravljati jer je zaista u donjem postroju velika trulež, motor mu je nedavno ugrađen drugi, ali je drugo stvarno koma. :'(
kao sto sam vec rekao: izvadili su mu kardan koji sada stoji na podu ispod njega, nema prednje desne šajbe, kuglica od mjenjača također fali te jos neke sitnice. Ja kad sam jucer došao na praksu i kad sam vidio da je njemu cijeli prednji kraj spušten odmah sam skuzio da su ga već počeli čerupat  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Tomek

Citat: Aurel  u Studeni 23, 2008, 09:54:00

Kao prvo dobrodošao  :). U kakvom su stanju ostali autobusi? Se sprema još nešta za rashod? Neki SG220 ili SG242?

tamlover

Citat: MAN fan  u Studeni 23, 2008, 13:06:19
kao sto sam vec rekao: izvadili su mu kardan koji sada stoji na podu ispod njega, nema prednje desne šajbe, kuglica od mjenjača također fali te jos neke sitnice. Ja kad sam jucer došao na praksu i kad sam vidio da je njemu cijeli prednji kraj spušten odmah sam skuzio da su ga već počeli čerupat  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Kuglica mjenjača!! Zanimljivo mi je kako si to primjetio, nešto su popularne...
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

MAN fan

hehe neces vjerovat al to sam odmah skuzio da fali cim sam usao u 97

Aurel

Koliko imam saznanja, za sada se neće rashodovati niti jedan, osim ako se ne dogodi nešto veliko.

Tomek

Jel mi možeš molim te reći što je najveći problem što se displaya tiče, na dosta autobusa ne rade, pogotovo je sramotan gb162 koji sa žutim displayem već vozi pola godine... Prije Sisveta je naglo popravljeno par displaya, zar se to ne može tokom cijele godine isto držat u redu?

mansg313

Citat: Tomek  u Studeni 24, 2008, 20:15:42
Jel mi možeš molim te reći što je najveći problem što se displaya tiče, na dosta autobusa ne rade, pogotovo je sramotan gb162 koji sa žutim displayem već vozi pola godine... Prije Sisveta je naglo popravljeno par displaya, zar se to ne može tokom cijele godine isto držat u redu?
Ja sam to pitao prošli puta kada sam bio u APP i rekli su mi da je to kvar izmedju atrona i displeja pa su onda isključili atron i ovako je ostalo :-\