Motocikli

Autor S319UL, Studeni 23, 2008, 21:32:35

S319UL

Sad ću položiti za 125ccm pa bi si kupio ovako nešto. Sada vozim Piaggio Zip 50 4T. Što vi vozite?
Setra S 419 UL - Pravi Autobus Za Prave Ljude

busi

aquila je preskupa za klasu 125 ccm.

ako mislis vozit sezonu dvije radje ciljaj na nekog kineza.

S319UL

Ma ja idem po izgledu a i blizu mi je bike shop pa mi je on najbolji. :) ;)

borelee

125ccm ti je nikakav motor,nakon misec dana požalit češ šta nisi kupija minimalno 250ccm

Sonja

U autoskoli sam vozila Suzuki Van Van 125ccm ali nije bas nekaj posebnog. Na ravnom jedva da dode do 90-100 km/h tako da bi meni vrlo brzo dosadio takav motor.

Sad trenutacno vozim Hondu CBR600f  ;)

S319UL

a kad polažem za 125.  ;)

borelee

mikser za kolaće ima 125ccm ;D

man134

Citat: borelee  u Studeni 24, 2008, 15:37:26
mikser za kolaće ima 125ccm ;D
ma to ti je isto ko onaj mali prdavac od 50ccm,inace nevolim jake motore ali nista ispod 200ccm nedolazi u obzir...

tomekk

Po mojem motori od 125 cc su sasvim solidni. kad pogledaš maximalnu brzinu više ti ni netreba, osim ak se netko vozi luđački, a ionak ak imaš manje od 18 god drugo ni ne možeš polagat osim za 125. dal je sad  to isplativo il ne neka svaki sam procijeni, al to je solidno i sasvim dosta za nekog ko se normalno vozi, a po našim cestama se ni ne možete vozit ko na avionskoj pisti jer su tada posljedice katastrofalne.
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

man134

Citat: tomekk  u Studeni 24, 2008, 21:08:54
Po mojem motori od 125 cc su sasvim solidni. kad pogledaš maximalnu brzinu više ti ni netreba, osim ak se netko vozi luđački, a ionak ak imaš manje od 18 god drugo ni ne možeš polagat osim za 125. dal je sad  to isplativo il ne neka svaki sam procijeni, al to je solidno i sasvim dosta za nekog ko se normalno vozi, a po našim cestama se ni ne možete vozit ko na avionskoj pisti jer su tada posljedice katastrofalne.
nije bit maksimalne brzine,nego ubrzanja  ;D ;D ;D

busi

a nije ni to nego snage

ako moras na 125, sto mi se cini sasvim dovoljnim za tvoje godine i iskustvo, kupi nekaj staro i jeftino, nekog kineza, jer na svem ostalom ces izgubiti puno novaca kad ga budes prodavao.

takodjer s obzirom da si bez iskustva, budes pao sa novim motorom, ogrebo ga, postrugo....bolje nauciti na necem starom, jeftinom i onom kaj ti nije zao.

postoje dvije vrste motorista: oni koji su pali i oni koji tek budu