Slike autobusa 2008.

Autor markost, Siječanj 03, 2008, 16:00:57

maky

Citat: markost  u Listopad 04, 2008, 14:22:24
A šta reć, nije loša!  ;D
Ona prijašnja mi je bila bolja, a neznam jesi se inače vozio u ovome (ili g.b. 203) sad kad su stavili ovu novu reklamu. To je čista katastrofa. Vani se skroz ništa ne vidi kroz prozor. Bile su i prije ovakve reklame preko cijelih prozora, koje su mi samo izvana lijepo izgledale, a nikad se nisam iznutra volio voziti, ali ova je gađenje dignula na novu dimenziju.  Vožnja u autobusu sa ovakvom reklamom je teška pokora...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Citat: maky  u Listopad 12, 2008, 11:55:10
Ona prijašnja mi je bila bolja, a neznam jesi se inače vozio u ovome (ili g.b. 203) sad kad su stavili ovu novu reklamu. To je čista katastrofa. Vani se skroz ništa ne vidi kroz prozor. Bile su i prije ovakve reklame preko cijelih prozora, koje su mi samo izvana lijepo izgledale, a nikad se nisam iznutra volio voziti, ali ova je gađenje dignula na novu dimenziju.  Vožnja u autobusu sa ovakvom reklamom je teška pokora...
I šta je najtragičnije počne odmah otpadat ono po staklima.Nakraju žali Bože jedino para.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

maky

g.b. 235 vozio vojsku:

A ovaj nevjerojatno dobri tridesetogodišnjak  je cijeli tjedan na liniji 11:

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Srđan

Okretište u Omišu..pa se malo i slika okrenula

maky

Danas su g.b. 91 i 64 bili pojačanja od HNK prema Lovrincu.

Dakako, ovo je grad prepun redikula pa ni to ne može funkcionirat kako treba. Danas se vozim u troosovincu na liniji 3, idemo od Lore prema Lovrincu. Ispred nas na pazaru stoji g.b. 91, ljudi stoje sa cvijećem u rukama što znači da idu na Lovrinac i GOTOVO NITKO neće da uđe u njega (a skoro pa je prazan bio) jer im je to nova tabela koju prvi put vide i sigurniji su oni kad uđu u "pravu" liniju 3 gdje piše broj autobusa i gdje onda naprave toliku gužvu da možete vrata zatvorit tek iz 4-5 pokušaja. I tako na svim stanicama. Pojačanje vozi poluprazno jer redikuli neće da ulaze "jer tko zna gdje to ide" nego se trpaju u liniju 3. Jao...  ::|

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Jučer g.b. 190 na liniji HNK - Lovrinac.
Prvo je bio parkiran ovdje:

No tu je previše smetao autobusima na regularnim linijama, pa  je  za iduće krugove pomaknut ovdje:

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Danas sam se po milijunti put ovoga tjedna opet zaputio u Trogir. Naravno, padala je kiša kao luda i za ne falit me potrefio g.b. 189. OK, još se sjećam kada sam se prije kojih mjesec - dva dana na liniji 3 vozio u njemu i isto je padala kiša. Problem je bio što je kiša padala i unutra, a i friška su mi bila sjećanja od jutros kada sam se vozio u Citaru g.b. 275 koji isto prokišnjava. Ali, eto, mislio sam da su to sredili  u ovoliko vremena. Sjeo sam otraga i krenuli smo. Nismo došli ni do Jokera, a ono vidim čovjek koji je sjedio na mjestu gdje sam vidio prošli puta da prokišnjava je upalio kišobran. Nevjerojatno, nisam to imao hrabrosti fotkati, ali to se ne propušta vidjeti. Nevjerojatno...

U dogledno vrijeme kada opet bude padala kiša pokušat ću pronaći koju liniju vozi g.b. 189 i provjeriti dal su ga poravili, ili je potrebno u autobus ulaziti sa otvorenim kišobranom...  ::|

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Danas je g.b. 183 vozio liniju 2:

Inače, u njega vrata nisu na zrak kao klasično u svih ostalih autobusa, nego su električna  :)

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

Kamo sriće da i njega opituraju u žuto.Bija bi prava raketa. A i da mu poprave display koji nikad nije radija od kad je doša u Split.

markost

A danas na 2 g.b. 180

maky

Uvijek valja fotkati ove junake na liniji, pa kakva god fotka bila, jer tko zna koliko ćemo ih još samo gledati...

g.b. 688 jutros na liniji 8:

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

maky

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

maky

Konektor g.b. 208 (onaj tko se sjetio nalijepit reklame jednu na drugu trebao bi dobit Nobelovu nagradu za glupoću):

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!