Deutsche Touring

Autor erobuss, Ožujak 16, 2008, 18:30:13

mate

Busevi s registracijama F-DT će nam biti svakodnevna pojava na liniji Županja - Dortmund - Amsterdam, jer je sada Globtour / CB / Touring umrežio nekoliko linija u jednu...

Matej

Znači li to da Čazmatrans i Arriva ispadaju iz igre?

mate

Upravo to, CB je odigrala zakulisnu igru dijelom sa Flixom, a ČZM i Arriva su izvisili...

Ova linija ŽU - Amsterdam je spojena sa linijom Tuzla - Dortmund, zato je tome prilagođen i novi polazak, tako da bus koji krene ujutro u 11 iz TZ kupi sve redom, CB vozači ulaze u ZG, iz BiH voze Globtour vozači...

Matej

Sad nam samo preostaje vidjeti gdje i u koju liniju presjedaju putnici iz Županje za Dortmund.. Idem krajem mjeseca za HR pa će mi biti ta linija

mate

Ovim busom idu, u 14.15 iz Zu, 15.05 iz SB...

Matej

Idem u kontra smjeru,pa čemo vidjeti.Baš me zanima kako funkcionira sada ta linija

mate

A evo i jedne od katnjača na D regama

mate

Globtour + Croatia Bus = Touring ;D

mate

Ilok - Dortmund - Amsterdam

mate

Ilok - Dortmund - Amsterdam

mate

Još jedna katnica iz D sektora...

mate

Malo pretovaranja ;D ;D

Frik85

ante_os

Može li mi netko reći ako zna ide li ovaj Ilok-Dortmund-Amsterdam i u Osijek?
Sjećam se da je bila nekada (ili još uvijek postoji) Ilok-Dortmund koja je svraćala u Osijek ali vozio je Čazmatrans čini mi se.

I pitanje za liniju Osijek - Wien nedjeljom u 12 sati, vozio je Globtour. Vozi li? Možda je zbog korone ukinuta...

mate

Ne ide, linija Ilok - Dortmund postoji, i to ČZM vozi preko Osijeka i dalje Podravinom...

Što se tiče Beča, iz Slavonije su ukinuli polaske, iako pretpostavljam, da putnici koji idu iz smjera VK za Bec, idu sa ovim busom do ZG, i onda presjedaju u bus koji ide za Bec isto u 18 iz ZG