Čazmatrans – fotografije (3)

Autor shef, Lipanj 26, 2018, 18:40:25

gorgoroth

sniff

1102
522

garfield

Dugo Selo, 1.9.; supstitucija vlakova prema Ivanić-Gradu zbog izvanrednog događaja (pregaženje).

mate

Četvorka na OS - ZG, petica na Kneževo - ZG

Matej

1134 jutros iz Frankfurta

mate

N1116 / 3 u Crikvenici i na Ravnoj Gori

mate

676 na Sl.Brod - B.Greda, 985 na Zagreb - Županja

Dreamwalker

Odlična Setra S 415 UL na radnim zadacima u Zagrebu. Čazmatrans je dobio prijevoz učenika iz škola nastradalih u potresu :)
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

tomekk

Još jedna odlična Setra na putu prema garaži u Resniku:
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

sniff

Citat: Dreamwalker  u Rujan 08, 2020, 17:52:07
Odlična Setra S 415 UL na radnim zadacima u Zagrebu. Čazmatrans je dobio prijevoz učenika iz škola nastradalih u potresu :)

O da, itekav prijevoz, #626, Magelys, BJ226HM, BJ994HM, BJ676HG... Ako netko zna točne polaske iz pojedinih škola bio bih zahvalan da mi javi na PP da ulovim dok sam još pokretan na biciklu i dok je još lijepo vrijeme  ;)

mate

33 autobusa su trenutno na tom prijevozu, nekolicina njih je povučena iz drugih RJ, kao pr. ta S415 UL #1140

sniff

Danas kod OŠ Žuti brijeg

415 ul

Da su bar mene takvi busevi u skolu vozili pivkan

mate

Najnoviji bus u ČZM voznom parku, MAN Lions Coach, 34 veoma udobna sjedala, danas u službi NK Sesvete u N. Gradišci.
Inače do kraja tjedna bi trebao ići i u nekakvu shemu, a što se tiče usporedbe s Starlinerom ex. PPD (koji je još uvijek u MAN Imp.), Starliner puno bolji, MANa jedino spašava što je nov, a to je bitno zbog čestih putovanja u inozemstvo, pr. Coach je nedavno bio i u Švicarskoj s rukometašima Dubrave