RJ Trogir

Autor maky, Studeni 20, 2007, 23:48:18

netko

Citat: maky  u Listopad 16, 2008, 23:28:36
*ebemu g.b. više!
Ne piše "Ako je g.b. 233...." nego "Ako je mali autobus..." šta znači da imaju još Isuzua i s njim mogu održavat tu liniju i po zadnji put ti ponavljam da ne izokrećeš tuđe riječi i da se ostaviš onoga tko je šta kupio, jel jasno?
Meni je sve jasno,neznam jeli tebi šta od ovoga jasno.

Ajde dobro,dobro,dobro krivo sam napisao,Ok.Ali u praksi se zna točno da se to odnosi na g.b.233 i to znaju sami ljudi koje vozi taj autobus.

I da.Ako su napisali da linija ne prometuje onda ne prometuje.To zašto ISuzu ne prometuje nije ni meni jasno,ali linija kako piše ne prometuje.

A dao bih i svoje mišljenje zato je dobro da nevoze za Isuzuom,ali neću.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

maky

g.b. 245 je od jutra u pogonu:

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

netko

Lavić. 8)

I jedan veteran. 8)

maky

Šta je sa g.b. 245, nisam  ga viđao cijeli ovaj tjedan? Ili sam ja dolazio baš kada je bio na nekoj liniji?!

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Citat: maky  u Studeni 08, 2008, 11:03:30
Šta je sa g.b. 245, nisam  ga viđao cijeli ovaj tjedan? Ili sam ja dolazio baš kada je bio na nekoj liniji?!
Tu je,nebrini,vozi dosta pa ga zato nisi možda vidia. :D

netko

netko

Zbog zatvaranja županijske ceste prema O.Gornjem(dionica Balan-Marinova Draga)linija 44  prometuje na relaciji Trogir-Sv.Križ-Žedno-Okrug Gornji-Ogrug Donji i nazad istim putem do Trogira.
Linija 43 prometuje nepromjenjeno samo će se stajalište u Mavarčici biti pomaknuto odmah do početka ceste za Žedno jer autobus nemože iz tehničkih razloga prometovati uz samu uvalu.
Svi polasci ostaju nepromjenjeni osim linije 44 koja ima nešto ranija prva dva polaska zbog Brodotrogira.

G.b.235 je u Trogiru,najvjerovatnije zbog toga,jer obični autobus nemože prometovati drugom cestom preko Žednog,vidjet ćemo.

JA!!!

Kao sto svi znate u Trogiru je jedan mb conecto g.b. 201. Nedavno se pridruzija i g.b. 213 a osta je i 201. Zna li iko ako ce 213 ostat u Trogiru ili je samo dosa ka nekakva ispomoc?
Potpisi se prikazuju na dnu svakog posta i privatne poruke. Možete koristiti BBC kod i smajlije.

netko

Citat: JA!!!  u Prosinac 10, 2008, 20:47:46
Kao sto svi znate u Trogiru je jedan mb conecto g.b. 201. Nedavno se pridruzija i g.b. 213 a osta je i 201. Zna li iko ako ce 213 ostat u Trogiru ili je samo dosa ka nekakva ispomoc?
Da,došao je 2.12 i bio dva-tri dana u Trogiru.Danas je opet došao.Vjerovatno je došao kao nekakva ispomoć jer ona 2-3 dana što je bio nije puno vozio.
No međutim sada je već drugi puta u Trogiru u jako malo dana,što je malo čudno.Večeras je vozio jednu od linija u 19:30,a i svi ostali autobusi su na broju.
Tko zna,možda su ga poslali kao malo osvježenje,a vidit ćemo koliko će biti u Trogiru. ;) :D

maky

Slika od prije jedno pola godine, malo više...

Konektor g.b. 207 poljubio Neoplana u dupe na kolodvoru u Trogiru:

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Citat: maky  u Prosinac 12, 2008, 23:12:03
Slika od prije jedno pola godine, malo više...

Konektor g.b. 207 poljubio Neoplana u dupe na kolodvoru u Trogiru:
http://i35.tinypic.com/anlw0z.jpg
Aha,mislim da je to bilo 8.4.2008,mislim da si i stavio sliku u "slike autobusa" kad je vozio na liniji 32 odnosno kad je bio popravljen i nedugo zatim se vratio u Trogir. ;) :D
Kako se desilo??
Pošto tamo stoji parkiran G&S vjerovatno su 37-ma i G.b.127 izlazili u isto vrijeme,no pošto je ona uzbrdica jako za zafrkana odnosno previsoka vjerovatno se g.b.127 malo vratio unazad i on poljubio 37-mu.

Izlaz je stvarno loše napravljen jer je previsok te ako shole odmah sa kočnice nestisne gas autobus pobjegne unazad.Sad nekad više nekad manje,ali mislim da su se oni sudarili na taj način.

U biti ulaz i izlaz sa kolodvora su jako loše napravljeni.37-ma se pri ulazu mora okrenuti za 360° i pritom savladati jako veliku visinsku razliku,a i taman prođe uz parkirane autobuse.A kad izlazi mora uzeti i cijeli suprotni trak.

maky

Koliko ja znam, 37 se ne okreće za 360° nego za 180° kad ulazi u kolodvor. A svejedno mislim da je za ovo kriv vozač iz konektora, bilo da je on udario u Neoplana, ili se Neoplan na izlasku malo vratio unazad. Nema se potrebe priljubljivat  uz njega.

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Nesretni g.b. 213 izdušen na jednu stranu, totalno bez zraka, vrata isto otvorena jer nema zraka...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!