Autotrans - razno

Autor Tomek, Siječanj 13, 2009, 19:53:22

Zadarsko dite

Eh, jadne, siromasne bake sve placaju. Toliko su siromasne pa grad Sveta Nedelja prebacuje visak iz proracuna iz godine u godinu.Pa su siromasne bake napunile blagajnu Grada s nekih 140 milijuna kuna plus visak od nekih dvadeset sest milijuna kuna.
Sirote bake......   rofl rofl rofl rofl

FitzTN

Pa eto, jedne siromašne bake iz sela financiraju ovo, a druge siromašne bake iz Lapca financiraju obnovu Zagreba, jedno je prihvatljivo, a drugo nije.
Gradski proračun ne bi trebao imati višak, ako ga ima nešto se radi krivo, odnosno ne radi se. Za grad "uleglih šahtova" je tako nešto porazno.

garethtrooper

Jedna Setrica Arriva Autotransa požeških registracija u Svetoj Nedelji ulovljena iz Samoborčeka busa.
Setra S417UL Business PŽ-188-DS

Man coach2

lussin

S 417 UL business, ništa krivo nije napisano

Majstor

Upravo tako 417 ul na 2 osovine sve je ok
Panturistova isto tako
Samo mi sudite pošteno !

Man coach2

To onda nešto novo. Prije su bile 2 varijante 416 dok je 417 isključivo bila sa 3 osovine

lussin

Kad je pred par godina uvedena UL business i LE business gama onda se to odlučilo. Svi UL business su dvoosovinci (415, 416, 417), a kod LE business su 415 i 416 dvoosovinci, a 418 je troosovinac. 2 varijante 416 su bile samo kod GT-HD, kao što sada imamo dvije varijante S 516 HD

garethtrooper

Evo jedne Setrice od Panturista u službi u Svetoj Nedelji
Arriva Autotrans Setra S 417 UL Business OS-262-MI

415 ul

Bova futura gbr 1616 imala sudar na Slavonskoj u Zagrebu sa kiperom, slika iz grupe Convoy

shef

Svakojaka Arrivina elita se izmjenjuje na OŠ Kostrena, pa eto danas i 1501
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Zadarsko dite

Citat: shef  u Veljača 18, 2021, 14:36:00
Svakojaka Arrivina elita se izmjenjuje na OŠ Kostrena, pa eto danas i 1501

Vozaci skupljaju sate rada..... autobus je najskuplji kad lezi, kao i vozac. :)evil

gorgoroth

Njemački kombi u garaži

Majstor

Sa solarnim panelima ?
Samo mi sudite pošteno !

lussin

Mislim da su ovo turisti došli na neki manji servis