Čazmatrans – novosti i rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:50:47

sniff

S415GT navodno. #982 isto dobila zagrebačke registracije ?

mate

#982 kao prvo nije S415 GT, već S517 HD, a ta i dalje je na BJ regama...Jedino je 516 HD/3 na ZG regama

Matej

Kada je to stiglo?
I jedna Setra petarda ima rege ZG5535HR

sniff

Citat: mate  u Ožujak 21, 2021, 08:22:25
#982 kao prvo nije S415 GT, već S517 HD, a ta i dalje je na BJ regama...Jedino je 516 HD/3 na ZG regama

S415GT se odnosi na ovu sa AKZ screenshota.  :)
A ovo dolje je slika s Autobusi Hrvatska od pred par dana

mate

No frks ;)
S516 HD/3 stigla prije 20ak dana, ex. Mandi...dobio ju vozač koji je dužio #692, tako da bit će slika, no sikiriki ;)

Dreamwalker

Setra S 415 GT bi trebala biti ex Darojković i nismo ju imali na forumu, ali je viđena prije mjesec dana kod Darojkovića.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Matej

Kako mi kaže vozač,Setra S411HD 558 je našla novog vlasnika  :-\

Tomek

Majstor

Subic
Prebijanje dugova kao i sa Hercom
Samo mi sudite pošteno !

mate

Za liniju od 190 km u jednom smjeru (što je danas i vozio) i to većinom po autocesti (tempomat na 100 km/h) je sasvim pristojno vozilo.
Inače 2011.godište, a i bunkeri su relativno ok veličine, iako se ne čini tako, ali za 27 putnika (koliko može primiti po COVID protokolu) nema problema za prtljagu (inače 57 mjesta ima).

Majstor

Da samo ih nije bilo 27 i prtljažnik mini
Prošli tjedan katni pun za Zg i tako svaki vikend kakve price o Covid protokolu
Samo mi sudite pošteno !

mate

Kao prvo bio sam jučer na licu mjesta i sve je bilo onako kako sam i napisao.
Za tvoju informaciju Tourismo je u petak u 16 vozio ZG-SB i do jučer je bio parkiran u SB, baš radi vraćanja ovog polaska u 17.55 koji standardno bude pojačan. Već kad tako revno pratiš, pogledaj sada u narednim danima kako će biti, pogotovo od četvrtka.
Kao drugo nemam namjeru se raspravljati. LP

steyr1985

On je dezurni pljuvač po Čazmatransu ovdje na forumu.

415 ul

Zasto bi bio pljuvac, iznosi istinu, nas na posao vozi Cazma, sa fiat ducatom di smo nabijeni ko sardine,

Majstor

Mate kad već brojiš putnike u SBrodu /valjda si prometnik il ?/ onda budi ok i reci koliko ih je u taj bus ušlo u Kutini !
Jel još koje sjedalo izraslo putem do Kutine?

Ne prdi prošlu nedjelju isao katni u Zg došao sa 81 putnikom
Covid standard je koliki za njega ?
Samo mi sudite pošteno !