Autoturist – novosti i rasprava

Autor Tomek, Prosinac 07, 2007, 16:27:02

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

415 ul

Osoblje

415 ul, koji je cilj prenošenja objave s naše vlastite stranice? good_boy

Lion'si niti su novi (2017.) niti će ih biti na kraju četiri nego šest.

415 ul

Ja sam samo napisao, ako to smeta izbrisite, a to su radili i ostali

Majstor

Proizvedeni 11/12 .2016.g.
Stajali od 04/2019. g. ( vraćeni iz Volanbusz Budapest / vozio Budaors / a prije toga u Color Tours-u ) —
u M6 Log odakle su stigli u Hr 5 kom
Jedan naknadno iz Magirus Deutschland stiže i taj je malo drugačiji (oprema )
Samo mi sudite pošteno !

415 ul

Znaci to su oni sta su bili na Autoline, imaju oko 250.000 km ako se dobro sjecam

Majstor

Da cca 220-250 t km ostalo ih 5 od 8 kom i ti su za Hr /Autoturist/
Samo mi sudite pošteno !

415 ul

sniff

MAN464

Ima li itko informacija o njihovom Irizaru , u kakvom je stanju, održavanje, stanje općenito i tako :)

Hvala svima :)

BVB
AD Maiorem Dei Gloriam!!

"Hrvatska je izvojevala svoju slobodu, svoju samostalnost, svoje pravo da sama odlučuje o svojoj sudbini." - Dr.Franjo Tuđman 23.11.1996.

415 ul

Nedavno vozio liniju u mom mjestu, solidan bus za svoje godine, nije nesto pretjerano ali za linije i krace izlete ok

tramvajac 92

Vozio sam se u Intercityu, i iskreno... to mi je samo ušminkana verzija Lion's Classica Ü, jednako je kutijast, i uobičajeno MANovski tvrd. S obzirom da mijenaju islužene SL223, to je napredak. Žao mi je što je MAN odlučio maknuti Lion's Regia (a prije toga i Trendlinera) i ostaviti samo autobus za čisti prigrad.

415 ul

Regio i trendliner odlicni za prigrad, za jetlinera neznam

steyr1985

Pa sta ti je Jetliner nego Trendliner samo mu ime promjenili. Isto kao prije  Transliner SHD ili U verzija.

Majstor

Ovi su slabašni motori upareni sa mehaničkim mjenjačem.
Nije najsretnije rješenje za ovakve gradske linije osim ako ih sve na stavi na škole na jesen 
Samo mi sudite pošteno !