Promet Makarska - razno

Autor miky, Prosinac 18, 2007, 15:31:43

Lion's Driver

Gledat će broj ako je bus krcat da ne bude svađe al uvijek ima prostora za dogovor s nekim. Ja sam to vozio al da me ubiješ ne znam gdje počinje gornji dio. Kao što je Paško rekao, nemaju sve isti raspored ni kapacitet pa su razlike. Najzad pitaš na šalteru kod kupnje karte može li ti prodati viši broj da budeš na katu.

MytByte

Ma mislio sam preko neta unaprijed jer ne stignem, dolazim s puta i odmah moram u Split. Ne mogu riskirati čekati zadnji čas uzet kartu pred put jer imam katamaran u konekciji.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Scarface

Citat: MytByte  u Kolovoz 24, 2021, 21:44:47
Može pomoć oko bizarne nedoumice? Od kojeg broja sjedala počinje gornji kat na liniji Zagreb-Split u 8:00 h? Volio bih se smjestiti gore, ali čini se da je možda već popunjeno. Hvala.

Ne znam kako je u ovoj firmi, ali znam da u Arrivi od broja 1-57 je na katu, a veliki brojevi od 58-78 su dolje. E sad jel to Setra kao proizvođač tako napravilia ili je do kompanije stvarno ne bih znao.

Paško

MytByte, jesi li se ti vozio u katnom autobusu? Dolje je puno manje sjedala zbog motora, prtljage, vozača...
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Lion's Driver

Citat: MytByte  u Kolovoz 24, 2021, 22:15:17
Ma mislio sam preko neta unaprijed jer ne stignem, dolazim s puta i odmah moram u Split. Ne mogu riskirati čekati zadnji čas uzet kartu pred put jer imam katamaran u konekciji.

Šta se interneta tiče ovisno o popunjenosti autobusa rezerviraju određen broj sjedala za internet karte pa treba imat sreću al opet ostaje opcija dogovor.
Mada je moj savjet ljeti sjediti dolje jer je dolje debela hladovina u kombinaciji s klimom ;D

Paško

Citat: XDonald  u Kolovoz 24, 2021, 17:41:22
Ponovo je registrirana i kraljica 417HDH, nije vozila od početka koronakrize, kao ni svi Neoplani.

Osim ranije navedenih, u buđenju iz koronskog sna su i Starlineri ex Jure (probudio se) i ex MA-677-BF (još spava, nije prošao tehnički).

MytByte

Citat: Paško  u Kolovoz 24, 2021, 22:23:55
MytByte, jesi li se ti vozio u katnom autobusu? Dolje je puno manje sjedala zbog motora, prtljage, vozača...
Nisam, zato sam i htio "iskusiti" kad već moram autobusom na liniji koja ima "na kat".... Znači, prtljažni prostor je drugačije lociran nego kod običnih jer je vjerojatno bus više "niskopodni"??

lussin

U katnome je prtljažni prostor iza drugih vrata

gorgoroth

Ima i između, ovaj je bio krcat kao šipak

tramvajac 92

Novi katni autobusi jesu niskopodni, no sjedala su povišena, na platformama, tako da je svejedno imaš hodnik. Dolje je kao što su kolege rekli, kojih 20, 25 sjedala, obično imaju i 2 stola, po četri sjedala oko njega. Znači 2+2, 2 stola, i onda kojih 4-5 redova još sjedala.

Lion's Driver

Kad sam ja govorio da ex 499 nije u rashodu nitko me nije slušao. Trenutno je s novim tablicama u Sinju.

Paško

Pauzirala je više od S 317 HDH. Nije bila registrirana od početka 2019.

Lion's Driver

Da... zbog problema koji su napokon rješeni. Šteta bi i bila da je završila u rashodu.

bonaparte12

>hammer< drlog se i dalje uvozi!!!
maloprije na Bregani
POLAKO I SIGURNO

Lion's Driver

Troosovinka. Prije da će u Sinj al ko zna. Svakako zanimljivo, valjda je bitna kvaliteta a ne godine