Linije - razno 2021

Autor STIB, Siječanj 29, 2021, 14:11:20

t4

Linija 219: jedan vozni red na internetu, drugi na početnom stajalištu. Nije neka razlika, ali... Da je na internetu polazak u 8h, a da kreće u 7.55h, bila bi.

smogovci.bbb2

A koji ti je polazak na netu, u 8 ili 7:55 i koji je na stajalištu. Na netu piše u 8
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

421

Zato u desnom gornjem uglu piše:
U PROMETU OD: (06.09.2021.)
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

t4

Meni samo ovo nudi na netu:

Tu u pdfu stoji 7:55h.

lovac27

Zar linije 268 i 330 ostaju kao i lani na ljetnom VR? 268  sa 7 bus123, a 330 sa 4 bus123?

smogovci.bbb2

To je cjelogodišnji VR, toliko su polazaka platili

Melisa Kodžoman

Citat: ChRiStIaN  u Rujan 08, 2021, 20:44:48
Nebi bilo lose napraviti neku kombinaciju da se spoje Crnomerec i Savski most via Jarun. Ili barem Crnomerec - Jarun. Bas da se presjece da se ne presjeda okolo. Kaj velite na to?
Naravno, brže bi se došlo u špici i ispunilo bi uvjete koje ljudi traže. Korisno je i jer Jarun nije povezan direktno sa Črnomercem. Na "krajevima" su 109 i 134 koje voze dosta prometnima Selskom i Zagrebačkom što za ovu liniju ne bi bio slučaj, osim eventualno kod Črnomerca.

smogovci.bbb2

Izvor: https://www.zet.hr/aktualnosti/izmjene-u-prometu/autobusna-linija-269-produzena-do-naselja-iver/7662

Autobusna linija 269 (Borongaj – Sesvetski Kraljevec) će od srijede, 15. rujna biti produžena do naselja Iver te će prometovati trasom:

Borongaj – redovnom trasom do okretišta u Sesvetskom Kraljevcu – (desno) Ulica Mladena Halape do raskrižja s Ulicom Bedema ljubavi gdje se uspostavlja početno krajnje stajalište Iver
naselje Iver – (desno) Ulica Bedema ljubavi – (lijevo) Dugoselska i u nastavku redovnom trasom prema Borongaju
Polasci na liniji 269 neće se mijenjati.

Naziv autobusne linije biti će 269 (Borongaj – Sesvetski Kraljevec – Iver).

marin

Da, kaj bi se mijenjalo vozno vrijeme na ionako zagužvanoj liniji....

Skankhunt42

Jel ima netko neki razuman i suvisli odgovor zasto na liniji 113 preko tjedna i vikendom i 138/103 - vikendom voze PRIGRADSKI Iveco Crossway autobusi a 3-4 Fenixa odmaraju u garazi?
Kupljeni su NOVI autobus koji bez ikakve brige mogu pokriti kapacitetne zahtjeve tih linija a disponiraju se autobusi koji bi kud i kamo bili korisniji na drugim (prigradskim) linijama? Kome je u interesu slati autobus koji vise trosi za tih par putnika koji se tamo voze?

ChRiStIaN

I ja sam se nedavno bas isto pital i u razgovoru s kolegom sa foruma dosao do informacija da na 113 vozi Crossway zbog PIK&GO reklame kaj mi bas nema nikakvog smisla jer se autobus s reklamom more reklamirati bilo di (osim ak nije bas tak u ugovoru naznaceno)

Ja bi jos nadodal da je i na 119 takav autobus nepotreban i da se takve linije trebaju pokriti sa gradskim niskopodnim autobusom. Al tak je kak je...
@ Autobusi Hrvatska @

tramvajac 92

Crossway LE dolazi u dvije varijante. City, gradska, sa 31- 36 sjedala (motori 285, 320, 360 ks) i "prigradska" sa 45 sjedala (320 i 360 ks). Za usporedbu oko broja sjedala, Urbanway 12 dolazi sa varijantama od 26 do 36 sjedala. Naši su City i bespotrebno se forsiraju na nekim linijama tipa 113, 127. Nema problema da se LE autobus šalje na manje zahtjevnu liniju u gradu, za to je djelomično i napravljen. Recimo, 129/149 nisu pretjerano opterećene, pa tamo LE dobro paše.

Da bi takvi autobusi mogli voziti na prigradskim linijama, svakako!

smogovci.bbb2

Na 228 voze dva Urbana (263/268) :o

STIB

Tako je već nekoliko tjedana, s time da ponekad bude i treći (npr. jučer 270).
Inače je treći City.
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

smogovci.bbb2

Danas je kombinacija 2+1. To me smeta kod ZET-a, Urbani dizelaši nisu mogli voziti 228 a sad plinjare mogu. Nema dosljednosti, ni malo th-down