Vozni park – komentari (2)

Autor Paško, Travanj 20, 2018, 10:13:51

MAN464

Jeli postoji kakva mogućnost (pošto će ih vjerovatno zdrobiti) prodaje tih buseva - sasvim su solidni i ok busevi za neki lokal i školski prijevoz.

Jučer viđen 222 ima Lidl reklamu i izgleda koda je star koji mjesec. Svaka čast  hi

BVB
AD Maiorem Dei Gloriam!!

"Hrvatska je izvojevala svoju slobodu, svoju samostalnost, svoje pravo da sama odlučuje o svojoj sudbini." - Dr.Franjo Tuđman 23.11.1996.

Paško

Nema nikakve mogućnosti. Autobuse ne smiješ više registrirati kad uđu u program EU zamjene. Jedino što ti preostaje je čerupanje i uništavanje.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Citaro O530

#052 je dobio nazad ratkapu, a #049 nema garažni broj ispod brisača.

Paško

#026 - brojevi u jednu stranu, pločica u drugu. #229 - stara mana. #014 - prljava pločica

Paško

#222 ostao bez stražnje desne ratkape.

Citaro O530

Na #015 ne radi prednje desno svjetlo, a #009 je malo nagnut na lijevu stranu.

elez

Citat: Citaro O530  u Prosinac 17, 2021, 12:17:53
a #009 je malo nagnut na lijevu stranu.
Sasvim normalno, autobus ugašen i zračni jastuci polako puštaju, kad se upali i napuni zrak brzo će se "izlivelat"
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

NP-549

Zašto je normalno na novom busu da gubi zrak i da jastuci propadnu ?

elez

Po slici ovo nije strašno, sasvim malo se "nagnuo". Nema potrebe pjenit se  pivkan
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

NP-549

Može li netko provjeriti na koliko im je radni pritisak zraka dok radi motor

Citaro O530

Po meni ne bi trebali biti nagnuti, ali evo ako će vam pomoći slika iz daljine

qwertz

radni pritisak im je 8 bara,šta je po meni malo jer kad se prolazi priko ležečih počne nakon dva nabijat dok naprimjer serija prije 298 i ostali imaju oko10 do 11 bara ne nabijaju,mislim da bi tribalo pojačat rez.pritisak na 10 bara i bili bi ok

Citaro O530

Na #021 ne radi lijevo rikverc svjetlo, na #018 su upaljene lampice za adblue i "Check engine", mislim da na #023 ne radi desna LED-ica od registracije i mislim da je na #015 promijenjena žarulja od prednjeg desnog fara. #052 je bez garažnog broja na stražnjem braniku (možda imao neki sudar) i #216 očajno izgleda. #271 ima vrlo prljavu registraciju, a #228 je nakrivljen kao kosi toranj u Pisi, udaljenost između šasije i kotača je svega 2 prsta na nakrivljenoj strani.

Citaro O530

#050 dobio nazad garažni broj koji nije dobro postavljen, a branik mu ima drugačiju nijansu žute boje od ostatka karoserije.

Citaro O530

#019 ne radi prednje desno svijetlo