Kinezi

Autor manoplan, Travanj 04, 2008, 14:17:35

mb0404

ovo neki mjesanac dvojke i trojke,ko zna mozda odzada ima i neki dio setre cetvorke

stipe15

Nije ovo mješanac serije 200 i 300 nego bi ovo trebala biti Specijalka...

mb0404

Kakva specijalka,kolko znam 2 nikad nije imala ovakvu masku izuzev u kineskoj izvedbi ;D

stipe15

Pa jesi li ti s Marsa pao? TO je kopija Setre 250 HD SPEZIAL.

mb0404

Bilo kako bilo cudan mi je prednji kraj do bola...

Tomek

Nisu nam samo autobusi počeli dolaziti iz Kine, evo i terenca, Great Wall
inače nije tako izobličen, to je zbog vožnje ;D

busi

Citat: Tomek  u Prosinac 03, 2008, 08:45:12

vidio sam ga uzivo, pa sam krenuo malo istrazivat.

ne cini se jako los cak naprotiv. ali zato je u potpunosti nekonkurentan kad je u pitanju cijena: 178.000 kn pocetni model

mb0404

to ti je hover,imas jos wingle i deer koji su pikapovi.
Hover ti je u BiH stajao negdje oko 46000 a ova dva po 42000 i 33000.Obicno ugradjuju micubisijeve motore 2.4 i 2.8,a u deer mislim da je toyotin.

mb0404

Sta fali kinezu a neoplan to ima,vidi se na slici......

busi

Citat: mb0404  u Prosinac 06, 2008, 14:38:57
Sta fali kinezu a neoplan to ima,vidi se na slici......

1. kabina za spavanje
2. zadnja vrata

mb0404

Ma ratkapa na prvim tockovima ;D Kao visokoturisticki autobus a nema ratkapa na prvim a na zadnjim ima,to valjda neka simetrija ;D

busi

i ja sad nisam nis osvojil :(

CroHerc

mb0404

ANKAI-kopiraju Setru ciste kopije prilagodjene azijskom trzistu

Golden Dragon-cisto svoj stil,od svakog evropskog proizvodjaca uzeli po malo

Higer-Scania

King Long-Setra,MAN,Scania,Noge Touring

Mudan-Scania

testdriver

Citat: busi  u Prosinac 03, 2008, 12:15:33
Citat: Tomek  u Prosinac 03, 2008, 08:45:12

vidio sam ga uzivo, pa sam krenuo malo istrazivat.

ne cini se jako los cak naprotiv. ali zato je u potpunosti nekonkurentan kad je u pitanju cijena: 178.000 kn pocetni model

to je jedini od kojeg još nemam sliku  ;D
ispravak mali, početna cijena je 174.900 kn, s time da su modeli bili na akciji i isporučivali se sa plinskom instalacijom u cijeni, isto tako ovo vozilo spada u rang kie soretno, hyundai santa fe-a, ssangyong rextona itd...pa vidi kolika je početna cijena tih vozila i koju opremu nude, kod hovera si za 174.900 dobio full opremu, dakle automatsku klimu, cd changer, centralno zakljućavanje, električne podizače prozora, alu felge, zatamnjena stakla, branike u boji, metalic boju itd itd itd, isto tako svi modeli su 4x4, đžip ima klasičnu šasiju i reduktor, hovera se može dobiti bez 4x4 pogona i mnoge ostale dodatne opreme i tada bi koštao kakvih 14000 eura...ali đžipa nikada nebi kupio bez 4x4 pogona, zato ih i ne prodajem u hr, đžipovi imaju benzinski motor od mitsubishia 2.4 kodne oznake 4G64 koji je na glasu kao jedan od najpouzdanijih mitsubishievih motora, ima 93 kw, kočioni sustav je bosch 8.0 abs+ebd, zračni jastuci su siemes, mjenjači su bornwagner itd itd, dakle komponente koje se ugrađuju na ovo vozilu nisu ništa lošije nego kod ostalih korejskih proizvođača, isto tako hover se prvi legalno počeo prodavati u EU bez ikakvih problema da je nečija kopija itd itd, a ima i proveden euroncap test u kineskom institutu tijanjin, osobno sam također imao jedno "crash" iskustvo i mogu potvrditi da je auto siguran, auto je inače nastao od modela isuzu axiom koji se prodavao u americi, jedino je jedan talijanski studio prepravio prednji i zadnji kraj vozila, od isuzua je ostala bočna linija i interijer, od 2009 godine dolazi novi hover sa novijim motorom 4G69, u serijskoj opremi će još imati i dvd, bluetooth, GPS,TCS itd, isto tako prepravljena je prednja maska i zadnji dio vozila zbog europskih regulativa (pedesetrian test), hover ima i jednu veliku prednost a to su cijene rezervnih djelova, npr prosječan servis košta oko 1200 kn ,dok veliki servis na 100.000 ne košta više od 3500 kn, intervali su svakih 10000 km, do sada je u Hr prodano 14 komada, u bosni oko 50 ,u crnoj gori više od 100, talijani i rumunji su zajedno prodali više od 2000 vozila, to su jedina tržišta gdje se prodaje u EU, u zemljama bivšeg sssr-a GWM godišnje prodaje oko 30000 vozila i hover je top model, dok je u kini već zadnje 3 godine hover najprodavaniji kineski suv,a titula mu se smiješi i ove godine, već je prodano oko 50000 vozila

evo mog hovera, ima 90000 km i radi bez problema

šta se tiće pick up vozila, tokom prvog mjeseca dolaze prvi ispitni primjerci u HR, u italiju je već došao kontigent od 500 vozila,a naš brod kasni  >:(

evo kako izgleda, vozilo je bazirano na isuzu d-max modelu jer kompanija već dugo radi za isuzu, prije svega diesel motore, u hrvatskoj će se prodavati benzinske varijante sa tim novim motorom od mitsubishia 4G69 kojeg će imati i hover, oprema je full, 4x4, naravno ima i reduktor, nosivost 1000 kg, vež imam jedan testni primjerak ali sa diesel motorom od isuzu-a 2.8 crdi

eto, toliko o great wallu