Mihaljević bus, Brnaze [ST]

Autor autobusi.org, Travanj 12, 2008, 15:58:20

Paško

A evo i neke fotografije iz njihovog retro kutka (nažalost, nisu najbajnije slikane mobitelom). Mislim da smo neke već imali, ali dobro je ponoviti.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

akzg22

ST 225-ZT, slikan u Skradinu.

gorgoroth

Split

gorgoroth

Split

Paško

S njihove stranice na Facebooku, ergela minibusa koje uglavnom ne viđamo na forumu. Trenutno su "u điru" -JM tablice ;D
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

MAN464

Ima još jedan sprinter 3 generacije bijeli :)
AD Maiorem Dei Gloriam!!

"Hrvatska je izvojevala svoju slobodu, svoju samostalnost, svoje pravo da sama odlučuje o svojoj sudbini." - Dr.Franjo Tuđman 23.11.1996.

dado1

MAN464

Ljepotanko <3  klinac od Vinjani bus kupljen.

Sve najbolje s Božijom Pomoći i Blagoslovom.  :)
AD Maiorem Dei Gloriam!!

"Hrvatska je izvojevala svoju slobodu, svoju samostalnost, svoje pravo da sama odlučuje o svojoj sudbini." - Dr.Franjo Tuđman 23.11.1996.

Doki21

Zanimljiv oglas koji je objavljen 20.12 koliko vidim isti bus samo drugačije rege eh sad je pitanje jel ga već prodaju ili?

https://www.njuskalo.hr/autobusi/neoplan-cityliner-n1216hd-oglas-36307204

MAN464

Bus je isti samo su mu rege s kojima je kupljen IM955BI, bus je isti ali znam otprilike po kojoj je cijeni otisao (a otprilike i po kojoj cijeni je dosao iz D) a ova cijena mu je po mom misljenju malo povelika, ali inace je bus extra dobar .

AD Maiorem Dei Gloriam!!

Doki21

Koliko vidim ima dosta dobru opremu tako da je možda zbog tog malo poveća cijena ono što me je iznenadilo je manuelni  mjenjač  ali pošto je bus individual znači da je kupac tako htio u svakom slučaju jako dobar i lijep bus I sve najbolje s prinovom i puno sretno prijeđenih kilometara  pivkan

MAN464

Slika je losa ali je setra extra  bus123
AD Maiorem Dei Gloriam!!

MAN464

ST-9997-?? (ova 2 zadnja slova sam znao ali zaboravio  ;D ;D)
Duuuugački VW LT :) jako ljepo izgleda inače ima dosta tih minibuseva :) mogao bi nam se Mart javit s info što ima u VP sve :)
AD Maiorem Dei Gloriam!!

martin

ST 9937 H 😄
Trenutni vp
Man Lion s Coach
Neoplan Cityliner
Neoplan Euroiner/3
S 315 HD
3× Bova Futura
6 × Renault Master
MB Sprinter Eurolimbus
VW LT
Opel Vivaro