Li-bus, Livno

Autor ist, Studeni 19, 2018, 17:33:21

Nitko

Moguce. Vjerojatno je onda kad sam se ja bio vozio, su ukinuli taj polazak radi covida.

Sule

Da da dobra stara vremena kada si moga do Splita na kavu i nazad kada god pozelis hahaha. Salu na stranu, da mnoge su direktne linije ukinute zbog umirovljena vozaca koji je drzao samo tu liniju Li-St-Li, to jest tako je meni receno od samoga vozaca koji je drzao tu liniju dok sam isao busom u Livno, a on je otisa u mirovinu i prije korone, inace isto bivsi sofer starog Livno busa koji je samo skupljao potrebne god za mirovinu na toj liniji.

Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk

podgora

Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

Citaro O530

Nije za zezat se sa šefom Livno busa haha. Neka, podrzavam ih skroz, nadam se da ce uspit istjerat pravdu. Rekli su da ako im ne upali ovo, da pripremaju i plan B. Oni su spremni istjerati pravdu do kraja i svaka im čast na tome.

Matej

A kako vi znate da Ćićko isto nije predao urednu dokumentaciju i slično?
Ispada da pljujete i po njemu

Aki_li

Citaro O530

Odlični videi  thumbs

Na svim BiH medijima došla je vijest o tom prosvjedu. Evo jedan primjer s videoprilogom.

https://federalna.ba/mirni-prosvjed-uprave-i-djelatnika-poduzeca-livno-bus-7qrij

"Mirni prosvjed uprave i djelatnika poduzeća Livno Bus

Objavljeno: 21.02.2022. 17:30
Uređeno: 21.02.2022. 17:35

Uprava i djelatnici poduzeća Livno Bus danas su jednosatnim mirnim prosvjedom pred Gradskom upravom i zgradom Suda u Livnu iskazali nezadovoljstvo u vezi sa gradskim prijevozom.

Iako aktualni prijevoznik iz Tomislavgrada ni na jednom od dva javna poziva Grada Livna za usklađivanje gradskih linija, nije imao potpunu i zadovoljavajuću dokumentaciju, što u drugostupanjskom postupku potvrđuje i Federalno ministarstvo prometa i veza, predmet je po tužbi istoga završio na Kantonalnom sudu u Livnu.

,,Mi smo došli do faze kada smo prisiljeni bili, radi svojih djelatnika, radi mene kao vlasnika i odgovornosti prema svakom djelatniku unutar firme, skrenuti pažnju na kriminal koji se u Livnu radi kad je u pitanju gradski prijevo i način na koji se on obavlja već godinama", kaže Mario Pavlinović, vlasnik turističke agencije Li-Bus.

Premda odsutan, gradonačelnik Livna Darko Čondrić (HDZ BiH) u telefonskoj izjavi poručuje kako je mirni prosvjed legitimno pravo onih koji se smatraju oštećenima, no da ne mogu poduzimati nikakve radnje do okončanja sudskog postupka: ,,Povjerenstvo Grada Livna imenovano za provođenje ovog postupka i odabira prijevozunika svoj posao je radilo i radi po zakonskoj regulativi i važećim propisima u cestovnom prometu. Vjerujem da će sudski proces biti čim prije okončan i da će time biti omogućeno Gradu Livnu završavanje postupka usklađivanja linijskog prijevoza".

Građani Livna drže da sve predugo traje te da do prosvjeda nije trebalo ni doći.

Dok Sud ne riješi spor, gradski prijevoz u Livnu, prema ranijim odlukama Grada Livna, obavljat će Ćićko Commerce, a Li-Bus pravdu tražiti daljnjim pravnim koracima.

federalna.ba"

podgora

Evo stiže u Livno novitet a to je sestra.

IZVOR FB LI BUS

MAN464

biće s 516 hdh od Bričića, onaj Cityliner 1216 hd sa ratkapama je uzet od Bričića.
Sve najbolje sa Božijom Pomoći :)
AD Maiorem Dei Gloriam!!

"Hrvatska je izvojevala svoju slobodu, svoju samostalnost, svoje pravo da sama odlučuje o svojoj sudbini." - Dr.Franjo Tuđman 23.11.1996.

VanhoolTX

Super za tu Setru ako dodje, posto je s opremom odlicna.
Hoce li Bricic sta nabavljati? To mu je jedini autobus bio koliko znam.. Ili zatvara firmu..

Citaro O530

Konačnoo stiže livanjska kraljica  yahoo yahoo  yahoo yahoo

podgora

I evo je stigla je.

IZVOR:LIVNO BUS FB

podgora

Citat: VanhoolTX  u Veljača 28, 2022, 21:27:23
Super za tu Setru ako dodje, posto je s opremom odlicna.
Hoce li Bricic sta nabavljati? To mu je jedini autobus bio koliko znam.. Ili zatvara firmu..
Je Bričić je uzeo al ga je korona prometila, napravio je s njom samo 3000 km i proda je u Livno.

Poslano sa mog 2107113SG koristeći Tapatalk

podgora

I evo je

Izvor fb li bus

Citaro O530

Premoćno izgleda  yahoo thumbs, najbolji bus kojeg trenutno imaju