Kvarovi autobusa (1)

Autor tamlover, Studeni 27, 2007, 15:10:02

Portos

Citat: Tomek  u Siječanj 04, 2009, 21:15:26
Prvo je jutros jedan biser od prometnika u APP poslao NG312 gb149 na 128 Lukšiće(da,dobro vidite, okretište u rikverc), da bi kad je bus došao u Črnomerec tamo ostali u šoku gestom nekog iz garaže te ga odmah zamjenili sa Lion's Cityjem gb81 koji nije vozio na Sljeme jer mu retarder ne radi..
Dakle biser do bisera! Zglobni niskopodni na Lukšić, ne znam kako je uopće savladao one uspone i lakat zavoje kraj okretišta u Lukšićima, te koji k..... šalje na Lukšić bus sa neispravnim retarderom ::|

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Tomek

A cuj,sto onda tek reci na cinjenicu da su na par nl-a maknuli retarder nakon sto neko vrijeme nije radio. I onda ti isti poput gb110 voze 127,128 i sl. linije.

conecto

Jučer na Sljemenu oko 15 h zakuhao Citaro 651.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Tomek

Danas u kvaru ostao gb32 na na 122/123.. Bus sad u garaži čeka popravak..

Inače zglobni dio gb143 koji je bio parkiran tamo gdje su rashodovani je prebačen u radionu, vjerojatno vade motor iz njega.

MAN fan

motor iz 143 je danas stavljen u gb154...btw gb68 mora hitno na popravak getribe ;)

ipiljek

Citat: MAN fan  u Siječanj 12, 2009, 15:17:49
motor iz 143 je danas stavljen u gb154...btw gb68 mora hitno na popravak getribe ;)
A zašto baš gb.154....? ???
18.3.2009. MAN SG220 POSLJEDNJI PUT U PROMETU, TE UJEDNO I MOJA ZADNJA VOŽNJA S NJIM NA LINIJI 124 !!

MAN fan

Ne znam ni ja vjeruj mi...a steta je taj motor sad hitit negdje jer jos radi...

brunok

heh nema više 143 sad se djeli sa 154

MAN fan

inace sad sam se vozio u gb48 i na svakoj stanici prema Botincu je stajao dobre 3-4 minute jer sva vrata ne rade kako treba i ne otvaraju se pritiskom na gumb.naravno bus je povucen i sad je vjerovatno u garazi podsused ;)

ipiljek

Danas je gb.131 imao neki kvar koji je dulje potrajao.Vozio je na liniji 121,a u kvaru je ostao na svojoj početnoj stanici u Gajnicama.
18.3.2009. MAN SG220 POSLJEDNJI PUT U PROMETU, TE UJEDNO I MOJA ZADNJA VOŽNJA S NJIM NA LINIJI 124 !!

MAN fan

Ah cuj nis cudno jer je to NG272 koji se pokvari cim ga dotaknes ;)

tamlover

A gbr 293 na Jadranskom mostu:
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

MAN fan

kaj je 293 zakuho ili je guma pukla.nisam bas najbolje vidio

Tomek

Javlja mi mansg313 da je večeras u Sesvetama na gb522 ispao kardan iz ležišta i pukla poluosovina.

conecto

Citat: Tomek  u Siječanj 18, 2009, 20:03:44
Javlja mi mansg313 da je večeras u Sesvetama na gb522 ispao kardan iz ležišta i pukla poluosovina.

Ne želim vjerovati, ali prema simpotima možda kretanje pod ručnom!?
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...