Linije - razno 2022.

Autor vrba, Siječanj 07, 2022, 23:56:40

421

Jesu li čuli za liniju 234?
Stane drito pred HZZOom!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

ChRiStIaN

Citat: 421  u Travanj 10, 2022, 17:35:19
Liniju kao liniju ili vaše APD autobuse ???  ;D

Ma linija, autobusi su bili za zaborav  klinac

I dajte nam prepustite 107 već jednom.  pivkan
@ Autobusi Hrvatska @

garethtrooper

Zbog radova u Radićevoj do petka uvodi se izvanredna autobusna linija 150A sa polaskom sa Trg bana Jelačića do Ilirskog trga. Autobus će voziti Ilicom i Mesničkom.
Trasa Trg bana Josipa Jelačića – Ilica – Mesnička – Katarinin trg – Ilirski trg – Trg Svetog Marka – Mesnička – Frankopanska – Masarykova – Teslina – Praška – Trg bana Josipa Jelačića.

zag

Mercedes bus

Mercedes bus

To je valjda vozač krivo stavio,to bila linija koja je vozila od Savskog mosta do Kvatrića radi radova na Branimirovoj.

smogovci.bbb2

607 je vozila SM-NZG-UGV a ne 614 kava

ChRiStIaN

https://studentski.hr/vijesti/hrvatska/pet-tramvajskih-linija-ovog-vikenda-prometuje-izmijenjenim-trasama

" Obustavljeni tramvajski promet bit će nadomješten izvanrednom autobusnom linijom 614 (Savski most - Novi Zagreb - Držićeva - Heinzelova - Kvaternikov trg). Vozni red autobusne linije 614 dostupan je na poveznici. "
@ Autobusi Hrvatska @

smogovci.bbb2

o-0
Moj grijeh, moj grijeh, moj preveliki grijeh pivkan

MAN truck bus

Citat: Mercedes bus  u Travanj 15, 2022, 23:28:50
To je valjda vozač krivo stavio,to bila linija koja je vozila od Savskog mosta do Kvatrića radi radova na Branimirovoj.

Vrlo vjerojatno je išao za garažu, pa je odabrao prvo na popisu umjesto da ima natpis linije.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

zag

Citat: MAN truck bus  u Travanj 16, 2022, 12:35:38
Vrlo vjerojatno je išao za garažu, pa je odabrao prvo na popisu umjesto da ima natpis linije.

Nije išao u garažu ;)

ChRiStIaN

I tak...danas na 151 u jutarnjoj 0 ljudi. Primam oklade kolko bude ih do kraja dana  pivkan
@ Autobusi Hrvatska @

jakov5

Citat: ChRiStIaN  u Travanj 17, 2022, 13:24:50
I tak...danas na 151 u jutarnjoj 0 ljudi. Primam oklade kolko bude ih do kraja dana  pivkan
Jbg, da sam znal došel bi ti ja gore i cvikal svoj pokaz samo da nam ne ukinu tu liniju klinac.
Najjača. big_boss

Trebal bi i ja u mjesnom uredu neku inicijativu započet da i meni kraj kuće bus prolazi, već imam super ideju:
117 Ljubljanica - Jarun - Rudeš - Voltino-okretište - Črnomerec. A to može biti i 113tica uz retrasiranje  ;D ;)
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru