DENI-BUS, Zmijavci

Autor maky, Studeni 22, 2007, 23:50:20

dado1

I ova setra je njihova

Lion's Driver

To je Setra koja je bila zeleno bijela. Sada ima nekakvih promjena na njoj. Ne znam zbog čega al je dobila druge "nove"
retrovizore. Dobar autobus.

sniff

Isti retrovizor ima i Čazmina #1103 iz Križevaca. Em što izgleda katastrofa i opasan je na niskim busevima. Tko je proizvodi takve, Bova ?

Lion's Driver

Neoplan? Stara Temsa (Mistubisi)?
Lijevi je Neoplanov, prepoznatljiv na kilometar.

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

MAN464

Retrovizori bi mogli biti s neoplana eurolinera, imaju (ili je gotov) niskog eurolinera sa 3 osovine ex TDI tours. Ovi su pregledniji, imaju još i N1116 neoplana ex Čagalj ex CB, one manove (bar je jedan još), craftera, iveca,.... Svašta nešto :)
AD Maiorem Dei Gloriam!!

"Hrvatska je izvojevala svoju slobodu, svoju samostalnost, svoje pravo da sama odlučuje o svojoj sudbini." - Dr.Franjo Tuđman 23.11.1996.

Tomek

MAN464

Oni od hidroelektre nisku SU manovi, mislim i jedan connecto plavi ex Zagrebgradnja.
AD Maiorem Dei Gloriam!!

"Hrvatska je izvojevala svoju slobodu, svoju samostalnost, svoje pravo da sama odlučuje o svojoj sudbini." - Dr.Franjo Tuđman 23.11.1996.

Lion's Driver

Citat: MAN464  u Travanj 13, 2022, 12:05:11
Retrovizori bi mogli biti s neoplana eurolinera, imaju (ili je gotov) niskog eurolinera sa 3 osovine ex TDI tours. Ovi su pregledniji, imaju još i N1116 neoplana ex Čagalj ex CB, one manove (bar je jedan još), craftera, iveca,.... Svašta nešto :)

Evo ti Euroliner... Njegovi nisu čitav je i trebao bi na cestu čim prije.

Cityliner ex Čagalj vozi i nema problema s njim.

Šta se Conecta tiče, ne viđam ga nigdje i da li je uopće Denisov? U IM postoji ili je postojao samo jedan u smeđoj boji.

MAN turčin ex Dalekovod rashodovan

Isuzu sa šemom DeniBus kod Pujića bez tablica (pilanje?)

Lion's Driver

Imotski ljepotan čeka ponedjeljak  thumbs

MAN464

Bravo  hi
Daj sam 7-8-9-10 slika Citylinera zna se sta valja  yahoo
AD Maiorem Dei Gloriam!!

Lion's Driver

E ovaj Turčin je broj 1 u Imotskom pa
10 mjesta prazno onda Cityliner.

Ne mogu Citylinera fino slikat jer je u gužvi s ostalima a unutra da ulazim isti je kao i svi ostali samo su ubacili novo 2 din radio. A i već je mračno za dobre slike

Lion's Driver

Evo vam Neoplan, uredan i lijep bus. I Setra zao mi ne objavit iako sličnu sliku već imamo

Lion's Driver

Turčin se ovdje na ovom terenu osjeća kao kod kuće.  ;D

Lion's Driver

I dok se turčin u Imotskom i Hercegovini može osjećati kao kod kuće većinu vremena provodi uz more (a nije mu ni to neka razlika)  ;D Zato ja i moj plavi prijatelj privodimo kraju ovu školsku godinu. Još su dva radna dana ostala.  pivkan