Vandalizam u autobusima i na stanicama

Autor jedan_019, Srpanj 17, 2010, 03:25:32

lussin

Citat: pehar_11  u Lipanj 18, 2022, 10:55:28
... Mislim, briga mene, moji autobus nije, ali od Autotroleja je. ...
Srž problema

pehar_11

Citat: lussinpicollo  u Lipanj 18, 2022, 13:36:33
Srž problema
Da me nije briga nije pisao. Mene samo zanima kako mulcima staviti u glavu, i na koji način ljudima dati do znanja da demoliranje ne može proći nekažnjeno, jer se do dan danas to nije nikome dalo do znanja. Udri po džepu, samo tako.

NP-549

Nedaj bože da to smatram normalnim, ali gledajući unatrag nekih 20 godina koliko vozim, i još 10 prije ko putnik,  vandalizma nikad nije bilo manje nego sad.  Noževima su se rezali tapecirungi,  harmonike, plafoni razbijali. Šaralo se sto put više nego danas.
Moderne generacije su zaokupljene mobitelima, tek rijetko tko ostavi neki potpis, a i to se odmah čisti.  Opatijski busevi su rijeđe u garaži pa se šaranja duže zadrže

Volim autobuse

U Lovranu na 3 Otokara pokraden tablice i na jednom skoro pokradene na 120 123 i 127 a skoro na 121

NP-549

Volim autobuse

Opet!!! Novi otokar na okretištu u lovranu u razdoblju od 18 20 do 18 50 neko je 121 otkinuo zadnju tablicu ali bila je zašarafljena.A na prednjoj je okvir isčupan

pehar_11

Zar nema na okretištu jedna kamera koja gleda na stepenice (ulaz) od Peharova koju je postavio Lovran?

Volim autobuse

Nije na peharovu nego onon zgora centra

Boky719

Bez komentara

Poslano sa mog M2101K9G koristeći Tapatalk

Zmajhir

Ma bezveze stvarno. Jako glup način za bit kolekcionar registracija  glavauzid

pehar_11

pehar_11

687 ima isčupana zadnja dva sjedala i pobacana po podu. Nemam sliku.

Vanjac

"U raju je dobro, al u paklu je ekipa"

Zmajhir

A to neće sad ni rješavat vjerojatno kad odlaze

pehar_11

Makli ili ne idalje je sramota da nitko nije maknuo. Ali dobro, nema veze, ovako i onako su gotovi ubrzo.