Displeji na autobusima

Autor tomobrad, Prosinac 02, 2007, 20:38:00

Tomek

Ovaj 238 i dalje je ovakav redovito u prometu, pa da se na novom autobusu display ne može reklamirati, to mi je nevjerojatno.

smogovci.bbb2

Nije do ZET-a već do MAN-a u Hrv. Leskovcu. bus123 treba novi display a oni ga ne žele zamijeniti već ga privremeno osposobe i tako u krug
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

tramvajac 92

S jedne strane ih razumijem, oni ga osposobe, i radi. Da im se vrati sutradan jer je opet display krepao, i tako par puta, onda bi sigurno riješili problem.

smogovci.bbb2

Ne bi. Imam dokumentaciju, ako moderatori foruma dopuste, objavim hi

421

Argumentirano,  thumbs.
Tad nas je dvoje! pivkan
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

Citat: tramvajac 92  u Lipanj 25, 2022, 10:55:44
S jedne strane ih razumijem, oni ga osposobe, i radi. Da im se vrati sutradan jer je opet display krepao, i tako par puta, onda bi sigurno riješili problem.

NP-549

Pošaljite mail na MAN PSC Zagreb s ovim slikama i screen shotovima.  Riješit će se za par dana

421

Analiza datuma 22.09.2020. > vozilo u prometu-NE;
27.11.2021.   15172 km
19.10.2021. 102161 km
Primjedba kontrole na izvršene radove u sva tri/tri slučaja gbr 238 ne postoji. Pitanje je da li je to interna ili ZET-ova kontrola izvršenih radova.
Pitanje je i koji su uvjeti navedeni u Ugovoru...
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

tramvajac 92

Neke displaye možemo vidjeti samo nedjeljom, neke subotom, a neke samo radnim danom.
Ovaj na 132 se viđa samo radnim danom, ima kojih 10 polazaka.  ;D

ChRiStIaN

Na 46 par dana vec je sljaka Atron i display pokazuje ZET.
@ Autobusi Hrvatska @

MAN truck bus

Otkad je krenuo ljetni VR nekako puno novih ATRONa ne radi najbolje, ali nekako mi se čini da im to nije prioritetno za popravak.
Napeto čekamo 238.  ;D
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

zag

Citat: MAN truck bus  u Srpanj 05, 2022, 18:54:08
Otkad je krenuo ljetni VR nekako puno novih ATRONa ne radi najbolje, ali nekako mi se čini da im to nije prioritetno za popravak.
Napeto čekamo 238.  ;D

Meni bi bilo smiješno ako bi na 151 išli popravljat displej i da stave onaj novi LCD displej rofl

MAN truck bus

Na 151 je problem u instalacijama koje se nalaze u zglobu, a za popravak toga treba previše vremena, a ima važnijih stvari za popravak od displeja na 151.

P.s. LCD je zaslon (npr. televizora), a displej je LED ;)
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

vrba

Možda je mislio na novi ATRON.

smogovci.bbb2

Citat: MAN truck bus  u Srpanj 05, 2022, 18:54:08
Napeto čekamo 238.  ;D
Bude kao i do sad, nekoliko dana u funkciji ispravan kava