Rashodi - info i rasprava

Autor bull92, Ožujak 22, 2008, 13:57:25

Ivan

Citat: Tomek  u Siječanj 19, 2009, 22:25:23
I kaj je najgore, 293 je jedan od gorih, a on ostaje, a 266 koji je bio super ode papa.. SRAMOTA...
Ma joj, digne mi se kosa na glavi kad vidim kojom logikom su ih rashodovali, pa ovi iz '90 su svi stalno bili pouzdani sve ove godine... Očito je bilo nešto kao "Ajmo danas malo bacat autobuse u smeće... Sad ide 5 komada, super, ajmo prvo ovih 5... A, ne, čekaj, 270 smo baš danas malo sredili, bacit ćemo nekog drugog" 

No, dobro, bit će još malo redukcija, a ovi ionako nisu imali budućnost. Samo kad vidim ovakve gadosti najviše se sad bojim se kakav će odnos biti prema modernim i još uvijek moćnim autobusima starim 10-12 godina (a možemo uključiti u tu grupu i ove sada stare 5-6) koji mogu još puno dati i sa ovakvim zapuštanjem kakvo sada trpe, a kamo li kad bi im posvetili malo pažnje, samo kako stvari stoje bolje je, unatoč milijardama koje se troše, ne nadati se previše da će ZET ikad postati dobro organizirana firma...

MAN fan

Imas pravo. ZET je u banani odavno i to vec svi znaju ali ovo je takva DEBILANA da tih 5 jadnih SG-aca ide u rashod odjednom  >:(??? ???...pa daj zabrij te majmune.Autobusi jesu stari bez daljnjeg ali sta je sa ovim prokletim NG272 koji rikne kad u njega bacis twix cokoladicu i također su stari i to vec negdje 13-14 godina...ali neeee glupi mozgovi misle da je lakse je pobacat sg220 koji je toliko izdrzljiv bus...mogli su ih barem ostavit da budu za rezervu jer za njih nema straha da nece upalit,da ce krepat negdje.... ;)

Ivan

Svinjarija je ovo sa SG220, ali ne znam baš zašto u ovu priču miješaš NG 272, nisu previše stari i njih nema još smisla rashodovati, unatoč kvarovima motora valjda im nisu im još šasije trule kao ovima, a i mislim da ih se može kad postanu nepotrebni prodati za barem 15-ak tisuća eura ili pokloniti npr. u Osijek gdje su autobusi u raspadu, u Bosnu ili nekud dalje...

ipiljek

Eh....evo ih...žalosno...!! :'( >:(

18.3.2009. MAN SG220 POSLJEDNJI PUT U PROMETU, TE UJEDNO I MOJA ZADNJA VOŽNJA S NJIM NA LINIJI 124 !!

Tomek

I evo i od mene jedna fotka.. Inače, ovako su skončali prije par godina 295-299, samo su odjedamput sparkirani do ograde i rashodovani.. Glavno da nama već godinama reduciraju linije..
Ova serija 266-270 je stvarno bila bez mana, 268 i 269 su malo truli, ali ovi ostali su u vrlo dobrom stanju, a i 291 je sređen pa je bio u redu...

Portos

Siročići :'(
Srećom 300, zadnji krem-plavi još vozi i valjda će voziti još neko vrijeme. Kužim razmišljanje ZET rukovodstva, zašto za 2-3 mjeseca koliko ih još trebamo plačati osiguranje za čitavu godinu. Pozitivno gledano sada češće viđam NG 313 na 172, danas je 157 na 176, ipak su Fainsa stolci topliji i mekši od onih u SG 220.
RiP dragi naši SG-ovci ostajete u sječanju slikom i zvukom motora.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

buSHunter795

Molim ; jer se to meni čini, ili kaj god več je...
da je na ipiljekovoj trečoj slici gdje su 128 i 279 vidi gbr 4 u pozadini iza kod SG220tica?
Kaj je i 4 otišo u rashod???

MAN fan

pa napiso sam ja vec u prvom postu da i 4 ide u rashod :'( :'(...alo ovakvo nesto je nenormalno da 6 autobuse ide u rashod odjednom...pa to nema ni u kazahstanu >:( >:(

Tomek

Znači, APP je rashodovao 6 autobusa, u Goricu poslao 3(47,49i50), a novih je došlo 10(5CitaraG i 5Cacciamalia).. Inače Gorica je izgleda rashodovala voznog 835 koji je ja mislim čak registrairan do 5 mj.,ali im se ne uklapa tako stari bus u vozni park  ::|... Pa da se ispovračaš...

Sve ovo pokazuje, da bi većina SG220, a i SG242 i ostalih još debelo bila živa da su završili u garaži u Dubravi jer tamo barem ima nekog tko zna što radi...

Tomek

Greška u pisanju.. Nego, ako se uzme još ovih par rashoda kroz mjesec prije nego su novi došli, a to su gb6,7,97 i 143, onda je APP u debelom minusu...

MAN fan

strasno...sramota i katastrofa. Ove godine smo ostali bez cak 11 autobusa od kojih je bar 7 ili 8 moglo jos bez problema voziti...ma mislim stvarno >:( >:( >:( >:( >:(

mansg313

Svi smo pomalo tužni ali trebali bi biti i ponosni na njih koji su stotine tisuća ljudi prevezli milijun i nešto kilometara prešli neki čak i 2 na to bi se svi trebali ugledati i ponositi se time.Buseva fali linije se reduciraju a oni rashoduju busevi svi ovi busevi koji su sad u rashodu osim 7,43 i 269 nebi smjeli biti tu barem dok ne dođu novi famozni Citari,to je po meni krajnja glupost do prije 2 godine su se prepucavali ovi neče MB ovi neče MAN kad su skolski došli to se sve pokazalo netočnim,Mercedes od postojanja APP-a nije bio u njemu sad je ali za par godina če se opet sjetiti neka budala da neče MB u APP-u i opet sve po starom.

NEKA IM JE VJEČNA SLAVA

FitzTN

o pa "vratio" si se mansg313  :)

Ja jedino ne kužim zašto ih režu kad fale busovi? A i onog šatro turističkog su mogli i poklonit nekom  ;D

Al inače, get real, to su krampovi i kostolomci i ne vole ih ljudi više baš, al nije opravdano da ih se reže dok fali buseva. To ne kužim... ;D

mansg313

Citat: FitzTN  u Siječanj 21, 2009, 15:33:36
o pa "vratio" si se mansg313  :)

Ja jedino ne kužim zašto ih režu kad fale busovi? A i onog šatro turističkog su mogli i poklonit nekom  ;D

Al inače, get real, to su krampovi i kostolomci i ne vole ih ljudi više baš, al nije opravdano da ih se reže dok fali buseva. To ne kužim... ;D
1.Nisu krampovi  ;D ok 269 je bio kramp ali ostalima su motori radili kao sat tako da,ako ih ljudi nevole nek idu pješice ;D
2.Zet ima ugovor sa C.I.O.S-om tako da svi busevi koji se režu idu njima. :'(
3.Ja sam se več naviknuo na činjenicu da u ZET-ovim uredima koji su zaduženi za to rade samo budale tako da me to uopče ne iznenađuje.

P.S gb 732 otišao u rashod :'(