Autotrans - razno

Autor Tomek, Siječanj 13, 2009, 19:53:22

ikar

Citat: lussinpicollo  u Svibanj 25, 2022, 20:03:45
PPD već ima svog Starlinera, možda bude ustupljen/prodan Autotransu

Nevjerujem, vjerojatno će neko vozilo iz sastava PJ Zagreb ić u specijalnu shemu. Moj kandidat je 1689. Produženi 13m, a opet 48 sjedala = udobnost.

MAN464

Ako su vec dali prijevoz vjerojatno je i bus tu bio, sad hocel taj Starliner ici na neki drugi prijevoz ili na PPD sad neznam ali bice d aje u paketu i bus bio jer ako su dali vec prijevoz sta ce im bus  :) sad nemor biti upravu
AD Maiorem Dei Gloriam!!

"Hrvatska je izvojevala svoju slobodu, svoju samostalnost, svoje pravo da sama odlučuje o svojoj sudbini." - Dr.Franjo Tuđman 23.11.1996.

gorgoroth

Busevi se moraju i točiti

gorgoroth

1683 bez tablica, hoće li obući hajdukov dres

sniff

Bogato opremljena unutrašnjost #1488.  Ima 49 udobnih siceva solidne veličine. U sedam godina je natukla 1 114 000km, dobro je održavana i za razliku od petica nekih drugih prijevoznika, iznutra skoro pa i nije rasklimana. Jučer vozila 100 posto popunjena 13:30 Zagreb-Rovinj, budući da nema polazaka iz Zagreba u 15:45 i 17:00

lussin

Kokpit i unutrašnjost 1563

sniff

S317UL #1441 i dalje stoji na južnom ulazu u Karlovac (Turanj). Dobro izgleda i parkirana je uz cestu na zahvalnom mjestu za slikati iz auta 

gorgoroth

Vozni park bez registracije

Majstor

Ovi u otpis
Licitacija ?
Samo mi sudite pošteno !

sniff

Budući da mi HRTi ne dopušta napraviti screenshot, postavit ću slike ekrana. Jutros na HRT3 prikazan dokumentarac Lijepa naša: U Čabru na kraju zime i usput snimljen TAM 190 A 11 T #751 (DE-125-E), pred 30 godina

Paško

Pod ne dopušta misliš da je ekran crn? Tako je u Chromeu, ali u Firefoxu se da napraviti screenshot, probaj :)
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

gorgoroth

Marinići, jedanaest ih je bilo parkirano

ikar

Od ponedjeljka 1.8. APP se gasi, tj. postaje dio Autotransa.

Frik85

Autotrans radi u Italiji ture za Nomago

gorgoroth

Šta to u praksi znači, hoće li autobusi app-a preći na ri rege, garaže brojeve...ili u biti sve ostaje po starome