Čazmatrans Vukovar – fotografije

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:01:04

mate

Doki21

Lijepi plavi Regio danas na svojoj standardnoj liniji ;D

Doki21

Vukovarska dama na tretmanu kod kolege perač perfeto

mate

Doki21

Mini lokalci danas na AK VU i Cityliner i Sky u Biogradu na Moru

Doki21

A evo nam i skylinera,danas na VU-ZG ;D

Doki21

Evo jedna malo kreativna slika classica  na gradskoj liniji u blizini Luke Vukovar,kod jako lijepo kružnog toka ;D

mate

mate

S ovim Feniksom sam išao u ponedjeljak na relaciji SB-ZG-SB. Iako sam od dolazaka silnih tih minibuseva u Vukovar bio skeptičan prema njima, na kraju me ovaj turistički model bio razuvjerio u potpunosti. Sa svojih 29 nadasve udobnih sjedala (definitivno bolji nego u većini MANova), u potpunosti opravdava svoju namjenu da vozi vožnje gdje nema previše putnika. Bus je došao nov u Vukovar, trenutno na satu ima nešto više od 276 tisuća km. S obzirom na dobar dio lokalnih linija, kao i razne povremene prijevoze grupa do 25 ljudi, izgleda da su ti minibusevi ispali pun pogodak za Vukovarce

Doki21

City 405 danas u Borovu naselju na gradskoj liniji za Sotin,i jedna zajednička sa Classicom 112,a što se tiče Feniksbuseva slažem se sa Matom,definitvno jedna od boljih investicija kod u Vukovaru,a i oni "prigradski" feniksi su isto udobni,sjedala preudobna,mnogi minibusevi bi se mogli malo ugledat na Feniksa ;D

sniff

mate

mate

gorgoroth

Vrata Jadrana

Doki21

Kolega perač nam šalje sliku Skylinera nakon kupanjca hi