Rashodi

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:17:58

Zmajhir

Ode moja profilna u Metis :-\

NP-549

2005. u Zagrebu u Euroline-u prije isporuke

kico101

Mogu reći da se u ovih 17 i nešto godina i nije nešto previše izmijenio. I dalje izgledaju odlično za svoje godine ( osobito 668 ) i stvarno je šteta da nije ostao barem 1 ( dijelova bi bilo od ostalih ).
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Zmajhir

Godinama bi još bili dobri, ali razvojni fondovi diktiraju tempo. Kad preostali odu, ova tema će duže mirovat  :D

NP-549

Dijelovi su svi iskorišteni (ili će bit) za solo.  Sve paše osim 4 stakla

NP-549

Citat: kico101  u Listopad 28, 2022, 19:31:09Mogu reći da se u ovih 17 i nešto godina i nije nešto previše izmijenio. I dalje izgledaju odlično za svoje godine ( osobito 668 ) i stvarno je šteta da nije ostao barem 1 ( dijelova bi bilo od ostalih ).

Grad uvijek manje uništava autobuse.  Classice je pojela sol po prigradu

421

Da li je bilo prijedloga i ideje to jest mogućnosti da se iskoriste osovine s diskovima ili nabama s Classica za Conecta, da bude sigurniji u kočenju?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

MB Citaro

668

Poslano sa mog S88Pro koristeći Tapatalk

MB Citaro

669

Poslano sa mog S88Pro koristeći Tapatalk

NP-549

Citat: 421  u Listopad 28, 2022, 20:07:04Da li je bilo prijedloga i ideje to jest mogućnosti da se iskoriste osovine s diskovima ili nabama s Classica za Conecta, da bude sigurniji u kočenju?

Nismo razmatrali mogućnost prebacivanja osovine sa Classica na Conecta.  Pokušali smo sa Citarovom ali nije išlo jer je on niskopodan

IgorKlasik

Zanimljivo.
Jel se tako dosta djelova prebacuje i kombinira?

NP-549

Pa i ne baš.  Jedino između vozila iste serije se prebacuje, da ne čekaju djelove dva vozila

IgorKlasik

Aha.
Pa dosta je sastvka vozila i preradjevina iz zglobnih u solo i slično kao što sam zasledio u večini radiona.

Volim autobuse

Gotovi

NP-549