Čazmatrans Vukovar – fotografije

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:01:04

sniff

Dakle u 16 godina prosječno 190 000km godišnje i preko 500km dnevno...da je ZG-6420-DF moguće, ali Lion's Classic...možda 2 mil   :)

mate

Bus2 danas na Zagreb - Vukovar (14.30)

Doki21

Citat: sniff  u Listopad 28, 2022, 23:28:19Dakle u 16 godina prosječno 190 000km godišnje i preko 500km dnevno...da je ZG-6420-DF moguće, ali Lion's Classic...možda 2 mil   :)

Tako mi je vozač pročitao koliko piše na satu-3 miliona i 029 000km ;) ako me je on slagao onda sam i ja vas ;) ipak ti classici rade non-stop, bukvalno se ne gase tako da možda cak i je prava kilometraža  ;D

sniff

Prva znamenka je stotoisućica. Ako ih i ima 7, zadnja znamenka je decimala (sto metara), znači na satu je 30 290. 0 km

Doki21

Pitam sutra drivera koliko je bio vidio,pa javim,moguce da ga i ja nisam dobro čuo zbog buke,ali provjerim još ;) uglavnom ispod 2 miliona nije kilometraža mislim 2 miliona i 290 000,ali provjerim ;D

lussin

Citat: Doki21  u Listopad 28, 2022, 23:45:01Tako mi je vozač pročitao koliko piše na satu-3 miliona i 029 000km ;) ako me je on slagao onda sam i ja vas ;) ipak ti classici rade non-stop, bukvalno se ne gase tako da možda cak i je prava kilometraža  ;D
500 km na dan je skoro 7 puta VU-OS-VU na dan, svaki dan. Bit će to 2 milijuna  ;)

Doki21

Istina,i ja ipak mislim da Ce bit 2 miliona  thumbs

Promatrač

Citat: sniff  u Listopad 28, 2022, 23:28:19Dakle u 16 godina prosječno 190 000km godišnje i preko 500km dnevno...da je ZG-6420-DF moguće, ali Lion's Classic...možda 2 mil   :)
Gradske linije u Vukovaru su dugačke, krug svake linije je skoro 30 - 40 kilometara a ima ih 3, i svaka ima minimalno 10-15 polazaka sa jednim vozilom svaki dan, subote i nedjelje plus dodatno samo radnim danom, samo pogledat vozni red 🙂... Tak da nikakvo čudo tolko kilometara

Doki21

Danas City 406 na Sotin-Borovo N.-Sotin,inače ako se ne varam ovo su prve sike unutrašnjosti od vukovarskih Citya ;) 40 sjedećih mjesta,busevi su očuvani jako i brine se za njih,koliko ljudi pričaju City loš,City ovakav-onakav,mogu vam reći da su stvarno busevi pun pogodak bili i da nikad ikakvih problema sa njima nije bilo,i eto ovaj 406 je za 7 godina eksplotacije prešao svega 437 000km ;) veliki pozdrav za prijatelja hi

tramvajac 92

Super da smo vidjeli kako unutra izgledaju, ako možeš slikaj i ostatak flote iznutra, makar grad  thumbs Imaju li inače programirane displaye?

Doki21

Potrudit ću se uslikat i classice a i ostatak flote,(inače plavi regio ima istu  unutrašnjost kao i bijeli).Što se tiče displeja programirani su sami ih se ne koristi,zašto-neznam,ali je bas šteta što ih se ne primjenjuje vec ovako samo table...

Promatrač

Citat: Doki21  u Listopad 30, 2022, 10:34:30Potrudit ću se uslikat i classice a i ostatak flote,(inače plavi regio ima istu  unutrašnjost kao i bijeli).Što se tiče displeja programirani su sami ih se ne koristi,zašto-neznam,ali je bas šteta što ih se ne primjenjuje vec ovako samo table...
Šteta što displayi ne vrte liniju bar na ovim cityima i otokaru, mislim da classici ni nema modul za display a oni su najviše u prometu, a table nekad uguraju u šajbu da se od brisača ne vidi pola table 🙂

Doki21

Da,šteta,ja sad neznam jel i Otokar ima modul,nikad ga nisam vidio da su ga upalili a ni kad je bio na probama u HR gradovima, classici nemaju da,izvađeni su im moduli,da nekad stave nezgodno ali jbg,ljudi već napamet znaju kada koji bus ide,a i nije nikad problem pitat vozača gdje bus ide,tako da i nije neki problem ;D

DWProski

Skontajte kakve su im konzole - možda se nešto da sredit.

Doki21

Odlični Regio 223 danas na supstituciji HŽ linije VU-VK-VU ;)