Nabavke novih autobusa (4)

Autor MAN19464, Listopad 29, 2022, 09:46:20

NP-549

Mislim da bi ona rumunjka imala puno posla  kad bi išla istraživat ove 3 ture autobusa via EU fondovi. Više je nego očito da postoji nekakav kartel i da su dealovi između zastupnika o podjeli plijena. Ne mislim tu samo na ZET, nego na sve nabavke za 7 firmi.
Čak mislim da nije do prijevoznika, nego baš samo do zastupnika

421

Citat: NP-549  u Studeni 03, 2022, 15:56:26Mislim da bi ona rumunjka imala puno posla  kad bi išla istraživat ove 3 ture autobusa via EU fondovi. Više je nego očito da postoji nekakav kartel i da su dealovi između zastupnika o podjeli plijena. Ne mislim tu samo na ZET, nego na sve nabavke za 7 firmi.Čak mislim da nije do prijevoznika, nego baš samo do zastupnika
Evo je! Coprnjak jedan! Izgleda da joj je dva dana dosta za prevenciju.
https://www.nacional.hr/glavna-europska-tuziteljica-laura-codruta-kovesi-u-sluzbenom-posjetu-hrvatskoj/
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

ChRiStIaN

Stigla prva tri Crosswaya u APP.

Mercedes kazu nece ove godine
@ Autobusi Hrvatska @

MAN19464

Paško

Splitski su stajali zbog, mogli bismo reći, sitnica. Nije bilo senzora za otvaranje vrata s vanjske strane i sličnih elektroničkih pomagala koja se proizvode izvan tvornice i izvan Njemačke. Zbog toga su praktički dovršeni stajali u tvornici oko mjesec dana, tako da tko zna što će na kraju biti sa zagrebačkima.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

ChRiStIaN

@ Autobusi Hrvatska @

tuimamprofil

421

@tuimamprofil
Zbog momentalne nedostupnosti VIN broja, nismo u mogućnosti odgovoriti na pitanje, ali serija može biti 2022 ili 2023. Kad spoznamo navedeni podatak doznat ćemo točan broj serije.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

ChRiStIaN

Citat: ChRiStIaN  u Studeni 03, 2022, 23:47:57Mercedes kazu nece ove godine

Sam sebe moram demantirati.
@ Autobusi Hrvatska @

tuimamprofil

MAN truck bus

Do kraja godine, zajedno s osječkima. Dolaze Mercedes Benz Citaro G II. Onakvi kakvi voze u Splitu.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Putnik79

U Splitu voze 3 vratni,a u Zg bi trebali doci Citari sa 4 vrata ili su mi krivo rekli?To bi zamolio 421 da mi odgovori ako moze!!

MAN truck bus

Izgledom kao oni u Splitu, konfiguracijom slični. Znam i ja koliko vrata i s kojim sistemom će biti, ali čekamo 421 da odgovori. ;D
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Putnik79

Nije to provokacija, slobodno ti odgovori. pivkan

ChRiStIaN

Citat: Putnik79  u Studeni 08, 2022, 09:05:18U Splitu voze 3 vratni,a u Zg bi trebali doci Citari sa 4 vrata ili su mi krivo rekli?To bi zamolio 421 da mi odgovori ako moze!!

4 vrata, mogucnost otvaranja manualno + privola na 3. i 4. vratima. Nisam 421 al valjda odgovor vrijedi  hi
@ Autobusi Hrvatska @