Rashodi - info i rasprava

Autor bull92, Ožujak 22, 2008, 13:57:25

Ivan

Skoro sam zaboravio na rukometno prvenstvo, i sad kad sam se sjetio ne mogu nikako povezati iz kojih su razloga odmah rashodovali ove stare dok još nema dovoljno novih, iako mi je i inače nastavljati redukcije bilo besmisleno...

Igrati će se i radnim danima, a čime sada APP misli još to voziti sa 10-ak dodatnih ako su uz sve nedostatke na redovnim linijama rashodovali ovih 6 komada?

MAN fan

Evo samo vijest jedna nazalost losa. Sa gb291 je jucer skinuta zadnja lijeva guma. znaci rashod im je vec poceo

ivo

sa 835 skinute tablice i uskoro na rezanje, jer treba napraviti mjesta za nove autobuse.

mansg313

Citat: MAN fan  u Siječanj 27, 2009, 22:12:19
Evo samo vijest jedna nazalost losa. Sa gb291 je jucer skinuta zadnja lijeva guma. znaci rashod im je vec poceo
Skinuto je što šta sa svih njih... ;D I gb 857 se isto bliži kraj motor mu je usprkos "generalki" u doslovno jadnom stanju u njemu su odkad je u APVG promjenjena 3 motora prvo je imao svoj,nakon šta se "razletio"kod Velike Mlake stavljen mu je sa 867 i sad je u njemu od gb 858 ::| :-X

421

Tak se šlepa prema CIOSu.Ajmo znalci i poznavatelji buseva ...
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

421

Snimljeno 4.6.2007.u Škorpikovoj ulici,dakle nije 835.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

norbert

Hello,

let me tell you that in my opinion the scrapped O 305 is not a bus from Passau (no 833 or 834 and definitely no 835). I believe it could be 831?

Regards

Norbert

PS: Do you have some informations about 835, I was told the bus was scrapped some weeks ago.

Ivan

Hi, Norbert.

Don't take mansg313 too seriously, he's just being hyperactive as he always is.

As far as I have been following the situation, 835 has been parked for a few weeks (without serious malfunction, it seemed just like they left it for someone to pick it up :) ), but they have taken the licence plates down just a few days ago, although it's registered until May... It's not yet scrapped.

norbert

mansg313

Ti O305 su se u zavojima ljuljali kao brod a bili su ljeniji od O305G po meni nisu ih trebali uopče kupovati mogli su odmah uzeti O405 i bog te veselio...evo par slika od prošlog ponedjeljka...prvo 4

Pa onda 6

Onda 7 i 266

267

I na kraju 291

:'( :'( :'(

MAN fan

UPOZORENJE by tamlover:

mansg313 i MAN fan prestanite s offtopicom, nemojte se ni pokušavati urotiti protiv osoblja koje je na ovom forumu ostavilo godine (u ovom slučaju mislim na Ivana)...

cacciamali

dal se zna kad zadnjih 9 avtomontaža ide u rashod

Ivan

Citat: cacciamali  u Siječanj 31, 2009, 18:40:10
dal se zna kad zadnjih 9 avtomontaža ide u rashod
Pa, kada bude dovoljno novih da ih zamijene, u sljedećih nekoliko tjedana...

conecto

732 nakon što se parkirao među rashodovane ovog tjedna ostao bez tablica i sve više dijelova. Dakle, zbogom 732!
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

MAN fan

evo jos da se nadovežem na slike od mansg313...slikano jos prosli ponedjeljak :D :D