Slike iz 2022.

Autor gorgoroth, Siječanj 01, 2022, 10:01:05

Volim autobuse

119 u mošćenicama
798

gorgoroth

Par visinskih, malo mutne ali neka se nađu

gorgoroth

još tri

Čelični

824

gorgoroth

788

rzri05

Conecto 652 na 18/18B danas

NP-549

Odlična pozicija,  trebao si uhvatit širi kadar

rzri05

Na zadnjoj sam previše obrezao, evo originalne zadnje pa možda bude izgledala bolje :).  Prvu ipak ne mogu učiniti boljom jer sam previše zumirao pri slikanju.

Čelični

703

NP-549

Prva je trebala bit šira kako bi kompozicija fotografije imala smisao. Zavoj,  nastavak ceste ..... i sve to a da bus nije u sredini. Gore bi bio ako dolazi prema nama, a dole ako ide prema Kastvu. Kužiš ?   Manite se buseva u krupnom planu za cijeli ekran,  odavno ih imamo sve poslikane da bi bilo bitno da se tablica vidi. Širi kut hvatajte da se bus lijepo uklopi u okolinu

rzri05

Hvala na savjetu, probat ću to bolje izvesti idući puta  thumbs

Volim autobuse

Čelični

840

citaro

Citat: NP-549  u Studeni 19, 2022, 14:39:54Prva je trebala bit šira kako bi kompozicija fotografije imala smisao. Zavoj,  nastavak ceste ..... i sve to a da bus nije u sredini. Gore bi bio ako dolazi prema nama, a dole ako ide prema Kastvu. Kužiš ?   Manite se buseva u krupnom planu za cijeli ekran,  odavno ih imamo sve poslikane da bi bilo bitno da se tablica vidi. Širi kut hvatajte da se bus lijepo uklopi u okolinu

Badava uopce ista zahtjevati kad je svaka druga fotka mutna ili je bus na njoj odrezan, a dobro kadriranih ima u najboljem slucaju 2, 3 po stranici...

Čelični

Citat: citaro  u Studeni 19, 2022, 22:12:30... ili je bus na njoj odrezan, a dobro kadriranih ima u najboljem slucaju 2, 3 po stranici...
Ajde nađi mi sa odrezanim busom jednu jedinu. Ja dosad takvu nisam vidio. Ni od koga.