Displeji na autobusima

Autor tomobrad, Prosinac 02, 2007, 20:38:00

tramvajac 92

Jasno da se greške događaju, al daj brate, složi taj display, gurni stick u pravi bus, odmakni malo od njega i pogledaj na šta sliči.

421

Po čemu ste zaključili da postoji nekoliko USB stickova za unošenje podataka u ATRON  bus123 ?
Tko kaže da u odjelu koji se bavi ATRONom nema predočnika koji glume  bus123 i tram displaye radi vizualizacije?
 nnee  big_boss  kosti koje baca smogovci.bbb2
@ ChRiStIaN 
srećom si za volanom, pa ti samo u (kontra) prolazu   bus123  bus123 oči krvare kad  umnik2  u te natpise...
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

421, kad uloviš slobodnog vremena, uputi se (možda i sa kolegom) u zgradu sa fotografije (izvor google) i na prvom katu pitaj(te) zašto su ispisi na predočnicima bus123 bus123 takvi kakvi jesu i koliko ima USB stickova hi
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

421

Moje vrijeme je previše dragocjeno pa to mogu obaviti telefonskim pozivom, doba elektronike je i 5G mreža.
BTW, kancelarije su na sjevernoj strani, ali bih radije da me ti uvedeš - nemam beskontaktni Ausweiss za ulazak u Pentagon!
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

Foto gorgoroth, MAN truck bus

Kad se ZET jednog dana opameti onda će na solo/zglobne bus123 bus123 ugrađivati predočnike istih dimenzija a ne da su sad na IVECO manji u odnosu na MAN/MB

NP-549

Nisam 100% siguran, ali mislim čak da ni ZET-ovi Urbanwayi nemaju svi identičan prednji display

vrba

258 ima veći prednji display poput onih na MAN-ovima

smogovci.bbb2

Stara narodna, GDJE PRESTAJE LOGIKA TU POČINJE ZET kava

421

Citat: smogovci.bbb2  u Prosinac 03, 2022, 20:52:39Kad se ZET jednog dana opameti onda će na solo/zglobne bus123 bus123 ugrađivati predočnike istih dimenzija a ne da su sad na IVECO manji u odnosu na MAN/MB
To ti je kad uzmeš lagerska vozila iako tender piše drugačije, a PSC AH nema interesa (ili je pao tripartitni dogovor) pa izostaje reakcija poput LIBERTAS/SOLARIS primarni_sekundarni retarder slučaja.
Osim toga, 28.veljače 2021. i 31.siječnja. 2022. završila je diktirana nabava prilagodbom natječaja pod krinkom nabavke EURO 6 vozila radi čišćeg okoliša.
Nakon isporuke MB Citara, očekujemo da počnu puhati novi vjetrovi u nabavi, transparentnosti, opremi, održavanju, edukaciji, ekipiranju ljudstva novog voznog parka.
BTW osim predočnika, volio bih da su naručili MEKRA vanjska ogledala kao na fotografiji by gogoroth a iste je naručila LIBURNIJA.

ChRiStIaN

@ Autobusi Hrvatska @

421

Jeste li uočili što piše na busu kojim su Vatreni došli na Trg?

VATRENI su se na Trg bana Jelačića dovezli u autobusu ZET-a s posebnim natpisom.
"Family-obitelj-ZET-Zagreb", natpis je koji se mogao vidjeti na autobusu na koji se u jednom trenutku popeo Domagoj Vida.
https://www.index.hr/magazin/clanak/jeste-li-uocili-sto-pise-na-busu-kojim-su-vatreni-dosli-na-trg/2422196.aspx?index_ref=naslovnica_magazin_najnovije_d

421

I što je uopće značio natpis na autobusu kojim je nogometna reprezentacija stigla do centra grada "Family-obitelj-ZET-Zagreb"?
Naivan promatrač bi to lako mogao podvesti pod slogan nepotizma i rođačkog kapitalizma.

Ovdje fakat nitko nije normalan!

Akropola

Citat: 421  u Prosinac 20, 2022, 14:26:17I što je uopće značio natpis na autobusu kojim je nogometna reprezentacija stigla do centra grada "Family-obitelj-ZET-Zagreb"?
Naivan promatrač bi to lako mogao podvesti pod slogan nepotizma i rođačkog kapitalizma.

Ovdje fakat nitko nije normalan!

ZET je potrošio novce za 2 busa za folije koje treba skinuti ili će ih ipak ostaviti.

421

Kam vozite?
Travno ili ravno?

ChRiStIaN

Prek dana u Travno, po noci Ravno.
@ Autobusi Hrvatska @