Čazmatrans - slike

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:57:55

Slavuj

ooo baš mi se svida ovaj nihov cityliner novi  ;)

willysb

Danas na autobusnom kolodvoru Nova SETRA 417 GT HD na liniji Zagreb - Osijek - Zagreb. Gbr 478.

willysb

evo još slika novog neoplana cytilinera mislim da je to najljepši autobus u čazmatransu.

willysb

Čazmatransov autobus neoplan cytiliner ispred dvorane u varaždinu svjetskog rukometnog prvenstva dovezao reprezentaciju Rusije.

mate

ČTR je ocito zaduzen za prijevoz reprezentacija u osijeckoj grupi...posto sam ja neki dan vidio nekoliko njihovih setri ispred dvorane u Osijeku...a vidim i u VZ-u da su zastupljeni... ;)

navi

na parkingu hotela Kolovare u Zd.u gdje su smješteni rukometaši

Tomek

Danas su obje nedavno nabavljene Čazmine S315HD bile na autobusnom kolodvoru, gbr466 za Njemačku i gbr472 čiju imam i sliku za Kneževo:

Tomek

Danas nova Setrica pod policijskom pratnjom ulovljena kraj Arene Zagreb

Policijska pratnja je bila Škoda Octavia i vozila je ispred busa, a ovaj policijski Golf 4 je slučajno uletio u kadar

kuba

Evo i Setre s417 gt-hd slikane danas u Zadru, malo lošije zbog kiše...

zizi

POZDRAV FORUMAŠI .EVO I MOJI PAR SLIKA . POŠTO SAM FASCINIRAN ČAZMATRANSOM PRVO NJIHOVE SLIKE DOLAZE NA RED.

manoplan

Volvo Merkavim na AK Zagreb. (Još jedan Volvo lež

Dado_toping

Citat: manoplan  u Veljača 02, 2009, 18:10:39
Volvo Merkavim na AK Zagreb. (Još jedan Volvo leži u servisu na Jankomiru...Da li je i taj za Čazmu?)

http://i287.photobucket.com/albums/ll136/manoplan00/P2020012.jpg

...i novi Cityliner

http://i287.photobucket.com/albums/ll136/manoplan00/P2020004.jpg

Bas sam danas bio u ovom Neoplanu i pricao sa vozacom i kaze da nikako nije zadovoljan sa njim,on prica da nemoze proci ni mjesec da neode na servis(neki od kvarova grijanje,elektronika itd.)

zizi

neznam bio sam jutros u osijeku u tom neoplanu bio je na liniji kneževo - osijek - zagreb . taj auto je poćeo sa radom po slikama 13.02.2009 godine . Vozio je rusiju na rukometnom prvenstvu. Pa me zanima kako to de neprođe mjesec a da nešto nije u kvaru. kad je taj auto star oko mjesec dana. Zanimljivo jel da ???????????? Neoplan je poznat po tome da je to tvrđi auto od setre.

Dado_toping

Citat: zizi  u Veljača 03, 2009, 15:46:53
neznam bio sam jutros u osijeku u tom neoplanu bio je na liniji kneževo - osijek - zagreb . taj auto je poćeo sa radom po slikama 13.02.2009 godine . Vozio je rusiju na rukometnom prvenstvu. Pa me zanima kako to de neprođe mjesec a da nešto nije u kvaru. kad je taj auto star oko mjesec dana. Zanimljivo jel da ???????????? Neoplan je poznat po tome da je to tvrđi auto od setre.

Neznam kad je krenuo ali tako mi je vozac rekao i bas je bio ovaj vozac sto je na slici

tomekk

Citat: zizi  u Veljača 03, 2009, 15:46:53

13.02.2009. ??? ??? a danas je 03.02., ako je to taj city slika već postoji u postu od 23.12.2008 znači da je u prometu više od mjesec dana....
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga