Čazmatrans - slike

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:57:55

manoplan

Još jedan Vo0007.jpg[/img]

zizi

Ovo je čisti dokaz da se Čazmatrans oporavio i pokazuje da je i dalje najbolji prijevoznik. Svaka čast Čazmatransovom rukovodstvu. Samo naprijed.

Slavuj

Citat: zizi  u Veljača 04, 2009, 21:00:34
Ovo je čisti dokaz da se Čazmatrans oporavio i pokazuje da je i dalje najbolji prijevoznik. Svaka čast Čazmatransovom rukovodstvu. Samo naprijed.

da je i dalje? a kad je bio molim te? hahahahah nije on nikakav najbolji prijevoznik zbog 5 novih buseva a kolko krama ima necemo ni govorit

manoplan

Izvana to ne izgleda loše, pogotovo za bus-fanove.  :D
Međutim, danas se svatko može zadužit i kupit bus na leasning ili kredit. Temeljno je pitanje može li se to otplaćivat i isplatit (vratiti više od uloženog).
U današnjim uvjetima to postaje jaaako teško, stoga treba sačekat i vidit hoće li se Čazmatransovo rukovodstvo znat nosit sa ovim investicijama. Ja im želim puno sreće jer ipak se neki pomaci vide.  ;)

erobuss

Citat: Slavuj  u Veljača 04, 2009, 21:40:55
Pa kaj nije to onaj isti kakv vec imaju? Merkavim
Model Mars, samo se nadam da je isto ime namjenjeno i za naše tržište   ;)

EuroTrakker

Mislim da ove 2 slike nisam stavio, što mislite gdje je Euroliner slikan?:

Evo jedne čudne kombinacije, prednji kraj od Man-a a zadnji od Tam-a:

I jedan Neoplan:
Pozdrav iz 53nje

Karabaja

Citat: Slavuj  u Veljača 04, 2009, 21:09:31

da je i dalje? a kad je bio molim te? hahahahah nije on nikakav najbolji prijevoznik zbog 5 novih buseva a kolko krama ima necemo ni govorit

Dobro Slavuj kaže-pa kada je bio najbolji prijevoznik?Svaka čast na novim busevima,ali zizi smiri strasti malo molim te!! ;)

Tomek

Dečki, svako ima pravo na svoje mišljenje! Činjenica je da je Čazmatrans bio i ostao naš največi pojedinačni prijevoznik i kao takvom mu je prilično teško održavati standard starosti autobusa kakav održava hrpa manjih poduzeća koja ima 50-ak vozila. Dobra vijest je da se oporavlja dok neki jadnici su spali na grane na kakvim nikad nisu bili.
Ugl. ziziju je Čazma najbolja tvrtka, nekom drugom neka druga i mogli bi se svaditi zauvijek tako da bih molio bez daljnjih komentara.

buSHunter795

Ovaj Euroliner N316K je iz Sv.I.Zeline uglavnom...neznam gdje si ga slikao i kada... gbr mu je 455, bio napisan dok nije dobio novu shemu...odličan je

evo slika kako je izgledao prije:
http://i545.photobucket.com/albums/hh387/bushunter/BJ_672-ED4551.jpg

zizi

Ljudi sta vam je ? Koliko je prošle godine došlo u čazmatrans autobusa? Što novih što polovnih jel zna tko ? Tomek hvala .

mansg313

Citat: erobuss  u Veljača 04, 2009, 21:51:59
Citat: Slavuj  u Veljača 04, 2009, 21:40:55
Pa kaj nije to onaj isti kakv vec imaju? Merkavim
Model Mars, samo se nadam da je isto ime namjenjeno i za naše tržište   ;)
Ima i kod Hercigonje jedan takav več par mjeseci.

mansg313

Ja se slažem sa zizijem a i mislim da ove slike idu meni u prilog.Ovim se putem zahvaljujem vozaču koji je jučer imao ovog N1216 i dao mi da ga slikam a naravno čita i  forum.HVALA

Jučer u 16:00

A tu je još jedno iznenađenje nova Setra 417 GT-HD gb 478

Austrijanac u pokretu

I teta Njemica

borelee

Nebi se složija sa tvrdnjom da je danas lako kupiti autobus na leasing ili kredit...Potrebna su velika sredstva za jamćevine a da ne govorim o papirologiji i dokazivanju likvidnosti firme...

borelee

Rekao bih da veliki prijevoznici koriste financijski leasing.., Operativni više koriste mali obrtici a kako sad čujem taj operativni su i ukinili veči dio leasing kuća...

zizi

Citat: Tomek  u Veljača 05, 2009, 00:58:35
Dečki, svako ima pravo na svoje mišljenje! Činjenica je da je Čazmatrans bio i ostao naš največi pojedinačni prijevoznik i kao takvom mu je prilično teško održavati standard starosti autobusa kakav održava hrpa manjih poduzeća koja ima 50-ak vozila. Dobra vijest je da se oporavlja dok neki jadnici su spali na grane na kakvim nikad nisu bili.
Ugl. ziziju je Čazma najbolja tvrtka, nekom drugom neka druga i mogli bi se svaditi zauvijek tako da bih molio bez daljnjih komentara.
[/quote)

Gospodo Tomek je ovdje sve rekao . Živi bili pa vidjeli  :).