Nabavke novih autobusa (4)

Autor MAN19464, Listopad 29, 2022, 09:46:20

421

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Tomek

Citat: IgorKlasik  u Veljača 14, 2023, 19:17:53Kako neznaš ko ti je taj političar?
Prijatelju, on finansira Gretu i ostale da prave da mislimo naopako i ekološko. Probudi se!

Daje joj puno novaca? Koliko?
Kako to naopako mislimo?
Kako to ekološko mislimo?

tramvajac 92

Mene zanima, ko bude punio i praznio tu blagajnu s kovanicama? Ideja je super, ali jel to može bit u ZETu gdje nema duženja autobusa?

421

Vozač/ica.
Ovo je deja vu opreme solo kockica iz 1999.nabavljenih za Vojne igre u Zagrebu.
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

tramvajac 92

Super, hvala ti za ovo, nikad nisam vidio s te strane. A znam da su bile kutije, sjećam se ko  klinac kad su došli.

Jeste imali i ključeve da ispraznite/napunite kad je smjena?

sofer29

Citat: 421  u Veljača 14, 2023, 19:20:51Koji gbr?

Nisam videl...znam da na onom papiru na sajbi pisebr.5

421

Na uređaju nedostaje ladica, a ključevi nisu potrebni (osim ako si napustio  bus123, koji je bio bez pregradnih vrata kao što su sada) jer kovanice si stavio na površinu, vizualno i taktilno izbrojio pa spremio u određen prozirni tuljac.
Po završetku smjene samo si pritiskao metalne tipke i kovanice su padale u šalicu na strani perona.

man323

U pravilu bi svaki vozač trebao imati svoju kazetu sa kovanicama (tako sam vidio u Njemačkoj i Austriji), pogotovo sad kad je došao EURO onda bi i te kazete za kovanice trebalo staviti u pogon.
Nema nitko od vas slika interijera autobusa?

421

ZET ne smatra da bi kazete bile benefit za vozačica/ča, a  radi o prevelikoj brojci gledano u € (476 + 266 vozila, cca 2500 vozačica/vozača).
Uživaj(te), jer si tražio! pivkan

ChRiStIaN

Trenutno su na Remizi. Atroni su unutra.
@ Autobusi Hrvatska @

C2

Zar nema više onog tipkala s natpisom "VRATA"? Moguće je da se vrata otvaraju preko "STOP" tipkala.

421

421

@man323
Ovo je alternativa, jako dobra.

421

Citat: ChRiStIaN  u Veljača 15, 2023, 15:03:27Trenutno su na Remizi. Atroni su unutra.
Čiji je sad 566 >
APP 550-559 ili 570 - 579 ?
APD 560-569

smogovci.bbb2

Ovo je ciljano 66 ne regi i g. br. ili plod slučajnosti buljo
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza