Nabavke novih autobusa (4)

Autor MAN19464, Listopad 29, 2022, 09:46:20

ChRiStIaN

Jesu to oni drugi put već predstavili Manove i Iveco ili mi se čini? Čemu parada s tim autobusima na predstavljanju Mercedesa? BM365 jesi to ti?
@ Autobusi Hrvatska @

MAN truck bus

Poanta konferencije je bila završetak projekta nabave 65 autobusa za ZET jer je stiglo zadnjih 20 zglobnih. Crossway i City su bili tu kao primjer 45 autobusa koji su već predstavljeni kao dio projekta.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

tramvajac 92

A pojedini portali su objavili fotke interijera Lion's Citya  ;D

tramvajac 92

Inače, gledam kako je na 114 Feniksbus 278, na stranu sad moje mišljenje o tome, ali ono što je zanimljivo - validatora nema. Ni naprijed ni natrag.

Taj može voziti tako, ali Citari ne mogu. Živjeli.  kava

421

@smogovci.bbb2
Novi Citaro vozit će u tvojoj zoni stanovanja.
Za novi  bus123 do vikendice se nisam uspio izboriti, sorry.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

421

Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Putnik79

Samo ću reći,Smogovac sjedi 1........ ,a u ponedjeljak se javi u - neuobičajeni autobusi na linijama -...

smogovci.bbb2

Koji likovi. Pa diša vam muca i nema pojma kaj priča isto ko ni Senf. Ljuba je za njih direktor svemira. Milane, vrati se iz Dubaija good_boy
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

421

tuimamprofil

Citat: Putnik79  u Veljača 22, 2023, 18:19:33Samo ću reći,Smogovac sjedi 1........ ,a u ponedjeljak se javi u - neuobičajeni autobusi na linijama -...
Pa buduci da su novi na svakoj liniji ce biti neuobicajeni jer ih do sad nismo imali na nijednoj. A sigurno nece ici na linije od dupca ka selima ili tako nesto da se bas iznenadimo...  klinac  klinac

MAN truck bus

Zglobni sigurno neće na linije ka selima. :) Ali 212 bi mogli.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

tuimamprofil

Citat: MAN truck bus  u Veljača 22, 2023, 23:03:24Zglobni sigurno neće na linije ka selima. :) Ali 212 bi mogli.
Pa 212 nije iznenadjenje... Regularna zglobna linija koja bi dobila nova vozila  kava

tuimamprofil

Iznenadjenje ce biti ako ih ne stave na 115,136,220,221  klinac

Putnik79

Citat: tuimamprofil  u Veljača 22, 2023, 22:47:51Pa buduci da su novi na svakoj liniji ce biti neuobicajeni jer ih do sad nismo imali na nijednoj. A sigurno nece ici na linije od dupca ka selima ili tako nesto da se bas iznenadimo...  klinac  klinac
Ovo je išlo samo Smogovca, a on zna zašto, a ako pročitaš prijašnje postove znat ćeš i ti....ma ubiti nije bitno.Drugi tjedan će biti sve jasno