Nabavke novih autobusa (4)

Autor MAN19464, Listopad 29, 2022, 09:46:20

MAN truck bus

To je funkcioniralo nekad davno, a danas teško.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

ChRiStIaN

Obuka je svakako pametna stvar a klima centar je u potpunosti digitalan i automatiziran i tak nekaj nije dosad viđeno u gradskim autobusima ZET-a pa na to treba obratiti posebnu pozornost.

Osim ako nije ko i na MANu da uvijek kod pokretanja uđe u automatski mod i unaprijed zadanih 22 stupnja pa da i niš ne mijenjaš kroz dan, dobro je.
@ Autobusi Hrvatska @

smogovci.bbb2

Citat: smogovci.bbb2  u Veljača 22, 2023, 10:14:05Izvor. wwww.zagreb.hr

Izgleda da su bočni prozori na otvaranje samo sa lijeve strane autobusa buljo
Sa desne strane otvara se onaj do prvih vrata i onaj u prikolici  buljo
Dobro je da je nasuprot 3. vrata ostavljen prostor bez sjedala thumbs Sad komotno može na 109 ;D
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Akropola

Obuka manjeg vozača i mehaničara vezana je uz ugovor o nabavci. To je ZET tražio u uvjetima u kupnji.

sofer29

Citat: Putnik79  u Veljača 25, 2023, 12:59:54Daj razmisli malo prije nego lupiš ovakve gluposti, pa i ako si čuo negdje nešto ovako.
Pa na internoj stranici Zeta ima clanak da je bila obuka za vozace..sto ne znaci da i bude istina da ce ih samo odredeni vozit..al di ima dima,ima i vatre..pa rade postavim pitanje da se proba saznat istina,nego da se cohamo po glavama kasnije
 pivkan

tuimamprofil

Hoce li vise netko guknut na koje linije idu novi mercedesi
Helouuu  byeg

ChRiStIaN

Helouuu još se ne zna ni kad budu išli van a kamoli na koje linije.
@ Autobusi Hrvatska @

smogovci.bbb2

APD-ovi po najavi Senfa idu na 220. E sad koliko točno komada jel sva 4 VR ili manje, nek javi 421, on je upućen

Putnik79

Citat: ChRiStIaN  u Veljača 26, 2023, 11:36:32Helouuu još se ne zna ni kad budu išli van a kamoli na koje linije.
Što se tiče APD zna se sve ali nije ok da se objavi da nebi bilo kakvih problema.Uglavnom na radost ili razocarenje nekih ,idu i na Gl.K

ChRiStIaN

Citat: smogovci.bbb2  u Veljača 26, 2023, 11:51:35APD-ovi po najavi Senfa idu na 220. E sad koliko točno komada jel sva 4 VR ili manje, nek javi 421, on je upućen

Ma ne zna Tomica, budu to šefići odlučili ;)
@ Autobusi Hrvatska @

421

Citat: smogovci.bbb2  u Veljača 26, 2023, 11:51:35APD-ovi po najavi Senfa idu na 220. E sad koliko točno komada jel sva 4 VR ili manje, nek javi 421, on je upućen
Planirano je da budu disponirani na 6 linija. Ti si dobitnik. Vidiš, Možemo!
Citat: sofer29  u Veljača 26, 2023, 09:00:14Pa na internoj stranici Zeta ima clanak da je bila obuka za vozace..sto ne znaci da i bude istina da ce ih samo odredeni vozit..al di ima dima, ima i vatre..pa rade postavim pitanje da se proba saznat istina, nego da se cohamo po glavama kasnije
Dok piješ, ne pitaj! 10 bus123 , 20 obučenih. Računaj!
Obzirom da nisi bio na obuci, temeljem članka 54. Pravilnika o prometnoj službi na autobusima, nećeš moći voziti novi autobus.
Citat: ChRiStIaN  u Veljača 26, 2023, 13:03:45Ma ne zna Tomica, budu to šefići odlučili ;)
Šefići izvršavaju, odlučuju drugi.

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

sofer29

Citat: 421  u Veljača 26, 2023, 13:54:52Planirano je da budu disponirani na 6 linija. Ti si dobitnik. Vidiš, Možemo!Dok piješ, ne pitaj! 10 bus123 , 20 obučenih. Računaj!
Obzirom da nisi bio na obuci, temeljem članka 54. Pravilnika o prometnoj službi na autobusima, nećeš moći voziti novi autobus.Šefići izvršavaju, odlučuju drugi.

Ma kad ce falit vozaca,svi ce vozit sve

Kad sam ja dosel u apd,kao novi vozaci nisu smjeli vozit nove zglobne manove,pa sam ga vozio nakon mjesec dana

To kaj postoje clanki,to ne znaci da ce se itko toga pridrzavat

Imamo zakon u drzavi,pa se skoro nitko ne pridrzava toga

Ps..ja pijem samo H2O 👍

smogovci.bbb2

Citat: 421  u Veljača 26, 2023, 13:54:52Planirano je da budu disponirani na 6 linija. Ti si dobitnik. Vidiš, Možemo!
Meni je to bezveze. I dalje ostajem pri svom, 10  bus123 bus123 na 10 linija po jedan i neka ih mixaju, recimo jedan tjedan voze na 107, 206, 212, 218, 219, 220, 221, 222, 234, 242. Slijedeći na drugim linijama i tako, da svi podjednako osjete blagodati novog autobusa  good_boy

sniff

Piše na željeznicama.net na koje linije Navodno izlaze...

421

To mučki provokator očekuje, još ga niste doživjeli?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln