Nabavke novih autobusa (4)

Autor MAN19464, Listopad 29, 2022, 09:46:20

MAN truck bus

Kad već nisi potegnuo onda nam već ispričaj dojmove bar te jedne stanice. ;D
Mene viša sila sprječava da ih krstim. :'(
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

sofer29

Pp rjecima kolege koji ga je dns vozio ujutro na 220,kaze da je bus startan,ali da su vrata spora kao na  Manu(ak ne i malo sporija),tvrd je u voznji(slicno kao Iveco) s obzirom da je to Mercedes...i navodno je pola rezervara potrosio na jutarnjoj smjeni 🤷�♂️

A na tom busu vec nedostaje poklopac od spremista aparata za pozar,a nisu niti ocistili oko validatora di su plastiku rezali za nosac validatora

smogovci.bbb2

Ne znam čime je to linija 269 zaslužila da na njoj voze novi autobusi s obzirom da imaju 6 godina nove MAN-ove. Zašto ne stave novog na 215 ::|
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

421

Citat: smogovci.bbb2  u Ožujak 01, 2023, 08:18:52560 na 220
Kad će fešta u Horvatima? Pitam za prijatelja/e!
Dakle 2x220, 2x221, 2x279,2x269, 236 i 212=10.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

tuimamprofil

Citat: smogovci.bbb2  u Ožujak 01, 2023, 12:01:02Ne znam čime je to linija 269 zaslužila da na njoj voze novi autobusi s obzirom da imaju 6 godina nove MAN-ove. Zašto ne stave novog na 215 ::|
cemu uopce novi busevi za tu selendru tamo  buljo

MAN truck bus

th-down th-down

Ti si očito otišao iz selendre, ali ona nije iz tebe, pa sad drugima natičeš svoje komplekse.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

tuimamprofil

Citat: MAN truck bus  u Ožujak 01, 2023, 15:10:14th-down th-down

Ti si očito otišao iz selendre, ali ona nije iz tebe, pa sad drugima natičeš svoje komplekse.
ja sam iz zegeja sorkac. Drndao se jos 80tih u ikarusima i donacijama 90tih iz grada mainza  kava

Putnik79

Pa nije ni centar grada sigurno ,a isto tako već voze novi autobusi na liniji ,pa stvarno neznam čemu sad i Citari,tu se moram složit sa Smogovcem.

smogovci.bbb2

A šta tek reći za preopterećenu 236 kava Sad da su putnici ostalih linija pametni i da prestanu kupovati mjesečne pokaze pa onda disponirajte nove bus123 bus123 samo na 269
Gdje ste sad MTB/421, na 269 voze novi MAN-ovi jer su tromi i na VR ima lufta. Jesu i Citari takvi pa su ih poslali tamo

Kocka O405

Citat: tuimamprofil  u Ožujak 01, 2023, 15:21:19ja sam iz zegeja sorkac. Drndao se jos 80tih u ikarusima i donacijama 90tih iz grada mainza  kava
Mozes zivjeti na Trgu bana pa kakve veze ima. Jel mi koji zivimo u Sesvetama i okolici placamo isti prirez kao i svi drugi koji spadaju pod Grad Zagreb? Plaćamo. E onda ne vidim gdje je problem, nisu dani na Goricu čiji stanovnici ne plaćaju isti prirez.
Kocka je zakon :)

Putnik79

Najstariji vozni park je trenutno disponiran na Gl.K.i Kv.Trgu. Toliko o prirezu, porezu i ostalim stvarima, a najviše se karte love na tim linijama i zajebava putnike.Dubec,Sesvete, Dubrava, S.Kraljevec rijetko koji stariji autobus zaluta... sve fina gosp.

zagrebackapekara

Citat: Putnik79  u Ožujak 01, 2023, 16:56:17Najstariji vozni park je trenutno disponiran na Gl.K.i Kv.Trgu. Toliko o prirezu, porezu i ostalim stvarima, a najviše se karte love na tim linijama i zajebava putnike.Dubec,Sesvete, Dubrava, S.Kraljevec rijetko koji stariji autobus zaluta... sve fina gosp.
a vjerojatno jer su na GK samo dugacki busevi, rijetko koji je je solo...

tuimamprofil

Al stvarno nema logike da novi zg s 10 puta vise stanovnika ne apdejtaju s novim busevima nego onu selendru od kraljevca...

ChRiStIaN

Ajmo APP kaj se ceka? Ocito da mi napisu 109 drugi tjedan da mogu isprobati  ;D
@ Autobusi Hrvatska @