Nabavke novih autobusa (4)

Autor MAN19464, Listopad 29, 2022, 09:46:20

ChRiStIaN

Ja sam kod Presečkoga vozio djecu, od osnovne do srednje škole. Nikad problema nisam imao dok nisam došao u ZET u Zagreb. Neću generalizirati jer ima i stvarno fine i kulturne djece ali kakvih sam se tu idiota i klošara nagledao to nisam nigdje vidio. Kućni odgoj je 0 bodova a sve počinje od kuće.

Danas dijete ne smiješ ni krivo pogledati ni doma ni u školi odma zove plavi telefon.
@ Autobusi Hrvatska @

tonkovicmk1

Ja čak mislim da je Podsused gori od Dubrave što se tiče vandalizma u autobusima. Prije otprilike tjedan dana sam se vozio u nekoliko Dubravskih autobusa i stanje tamo je sto puta bolje od Podsuseda. Kada krenu novi C2 G u promet na zapadu vjerovatno će se početi u roku mjesec dana šarati po njima  th-down

ChRiStIaN

Novi MAN-ovi su već pošarani. A serija iz 2020. da ne pričam. Problem je u tome što na generalnom čišćenju ne odrade svoj posao i ne očiste to jer nemaju s čim. Pa jbt uzimate milijune (vanjska firma) od ZET-a a vi nemate sredstva za rad. Ma marš!
@ Autobusi Hrvatska @

lovac27

Usporedba croswaya 2018 iz Dubrave i Podsuseda. Ovi koji su došli u Goricu svi su uščuvani, kao novi. Isti takvi u Podsusedu su zašarani, kao da nisu iz iste serije. Jako sam se iznenadio dok sam se vozio s Črnomerca. Strašno.

jakov5

Citat: lovac27  u Ožujak 04, 2023, 09:25:47Usporedba croswaya 2018 iz Dubrave i Podsuseda. Ovi koji su došli u Goricu svi su uščuvani, kao novi.
Jesu, jesu - ali samo što se tiče grafita.
Ljepša mi je ova Podsusedska varijanta gdje je ipak sam bus više očuvan, u odnosu na njegovu plastiku i pošaranost.
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

Akropola

Citat: ChRiStIaN  u Ožujak 04, 2023, 08:50:24Novi MAN-ovi su već pošarani. A serija iz 2020. da ne pričam. Problem je u tome što na generalnom čišćenju ne odrade svoj posao i ne očiste to jer nemaju s čim. Pa jbt uzimate milijune (vanjska firma) od ZET-a a vi nemate sredstva za rad. Ma marš!

Firma štedi, a ZET je ne kontrolira kako treba. Najgore ako su se tako formalno dogovorili zbog štednje.
To se može riješiti tako da se udari s jačom kontrolom toj firmi i ZET što se tiče higijene. Mislim da je to jedino rješenje.

EUROBUSZG

A još da ne govorimo o tome kakve su tek praonice. Te očajne četke bi sa tenka skinuli boju i lak. Pogledajte sve nove zetove autobuse nakon 2-3 tjedna popuno su uništeni i matte boje. Sjecam se kad sam gledao nove crosswaye kad je prva tura tek stigla i nakon 2 tjedna vidim isti gbr. potpuno izlizan i pohaban sablazno... A da ne govorimo tek o tramvajima 100 tisuća € remont i farbanje samo da bi ono govno od četki sve uništilo...

Kocka O405

Bolje da ih malo poškrope sa šlaufom nego da ih uništavaju s tim četkama...
Kocka je zakon :)

tramvajac 92

Bilo bi lijepo da nađu i ratkape koje je izgubio  :P

tonkovicmk1

Citat: tramvajac 92  u Ožujak 04, 2023, 15:02:29Bilo bi lijepo da nađu i ratkape koje je izgubio  :P
12C izgleda badass bez ratkapa, meni bolje čak izgleda  thumbs

smogovci.bbb2

I nikom niš russian_roulette
Citat: tramvajac 92  u Ožujak 04, 2023, 15:02:29Bilo bi lijepo da nađu i ratkape koje je izgubio  :P
Da, sigurno ih je izgubio tijekom vožnje
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

MAN truck bus

"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

smogovci.bbb2

Koji su to bijednici u tom ZET-u, kradu ratkape. Ukrali bi oni i autobus samo kad bi ga nekom mogli "utopiti"
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

ChRiStIaN

Ak su ukrali miniwash, ne cudi me nis vise  russian_roulette
@ Autobusi Hrvatska @

tramvajac 92

Citat: tonkovicmk1  u Ožujak 04, 2023, 17:09:5612C izgleda badass bez ratkapa, meni bolje čak izgleda  thumbs
Mogli su ga uzet s krunama na kotačima umjesto ratkapa, pa bi bilo ok.