Autobusi - razno

Autor t4, Prosinac 11, 2007, 16:01:42

buSHunter795

Danas viđen MAN SG242 gb 219 na liniji 172 sa tablicama našeg 'vječnog junaka' 266
Znači 219 ima tablicu ZG 7126-DT  ;D 8)

Shole

Ili si ti krivo vidio, ili se netko malo igrao u garaži pa mijenjao tablice, ili su u ZET-u počeli radit pizdarije

kriticar

Citat: buSHunter795  u Veljača 05, 2009, 17:40:00
Danas viđen MAN SG242 gb 219 na liniji 172 sa tablicama našeg 'vječnog junaka' 266
Znači 219 ima tablicu ZG 7126-DT  ;D 8)
ako su odjavili i vratili tablicu za gbr.266 ZET je ima pravo ponovo aktivirati za drugo vozilo u roku od šest mjeseci. To je jeftinije nego kupovati novu tablicu za vozilo koje je možda izgubilo svoju
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

Shole

To je opće poznata činjenica koju često koristimo kod osobnih vozila, ali kad je neki od naših prijevoznika prebacio tablicu sa jednobusa na drugi? koliko ja znam nikad  (osim neki privatnici).  A i kad se gledaju podaci o vozilu, još uvijek se (04.02.2009.) ta registracija vodi pod MAN SG220.

EDIT: uopće me ni najmanje nebi iznenadilo da ovi klinci koji skidaju svakakve stvari sa autobusa i onda se time hvale, nisu možda prebacili tablice s jednog na drugi

MAN fan

a kog boga tebi smeta kaj mi skidamo djelove...jel to tvoj problem????????????

Shole

Pa moj osobno nije, al recimo kad se skine pločica na autobusu koji je u prometu, a za par dana ima tehnički, neće ga proć.
A ljudi iz Bistre će bit vjerovatno jako zahvalni kad taj dan bude jedan vozni red manje na liniji jer APP nema što poslat van.

buSHunter795

Ak mi ne vjerujete da 219 ima tablicu od 266 kaj bi vam ja ? Još ima i onaj srebrni okvir i vozio danas za Zaprešić  ::|

Shole

Nisam rekao da ti nevjerujem, samo sam ponudio 3 varijante: 1. da si krivo vidio, 2. netko je namjerno zamjenio, 3.ZET mulja.
I  sad sam tek vidio da je jučer 218 bio bez prednje.  >:(

buSHunter795

Tako je i NL 112 dobio tablicu od 288... tu se mjenja svak sa svakim koliko vidim... ajme šta je ZET propao dok ne dođu novi...

Tomek

ZET je priličnoi često mjenjao tablice s jednog busa na drugi, ovisno o rashodu 1. busa. gb266 je zadnje tablice dobio u 10 mjesecu 2008. tako da su nove.
Nađe se i dosta privatnika koji su kako bi prodali neki autobus ostavili tablice i stavili ih na svoj novi bus.

mansg313

Citat: Shole  u Veljača 05, 2009, 21:36:06
Pa moj osobno nije, al recimo kad se skine pločica na autobusu koji je u prometu, a za par dana ima tehnički, neće ga proć.
A ljudi iz Bistre će bit vjerovatno jako zahvalni kad taj dan bude jedan vozni red manje na liniji jer APP nema što poslat van.
Oprostite poštovani kolega ali mislim da ste u krivu koliko MAN-ova SG220 nije bilo ploćica dok ja još imao par godina konkretno mislim na gb 275 i 300 koji nemaju pločice več dugi niz godina a prolazi tehnički i sve;)

Ivan

Citat: mansg313  u Veljača 07, 2009, 18:27:13
Citat: Shole  u Veljača 05, 2009, 21:36:06
Oprostite poštovani kolega ali mislim da ste u krivu koliko MAN-ova SG220 nije bilo ploćica dok ja još imao par godina konkretno mislim na gb 275 i 300 koji nemaju pločice več dugi niz godina a prolazi tehnički i sve;)
I to ti daje pravo da rastavljaš autobus po svom izboru? I onda se kasnije sa strane kao neki lopov ili švercer hvališ svojom "robom"... Ako misliš da je pločica ili nešto slično glupost sa kojom se možeš zabavljati, ne znam što da ti kažem.

Jedino što mogu reći je da mi se to gadi i da me je sram da je u ovoj državi to moguće napraviti nekažnjeno, i pogotovo da se netko tko to radi uopće javlja na našem forumu.

231

Neznam jeste li primjetili,ali već nekoliko dana na Zetovoj internetskoj stranici se nalaze nove karte s trasama autobusnih linija po okretištima!  :D

cacciamali

heh, ovo su stanice još dok ih je karmela najavljivala, al nema veze, veliki napredak ;D ;D ;D ;D ;D ;D

STIB

Citat: 231  u Veljača 07, 2009, 22:14:02
Neznam jeste li primjetili,ali već nekoliko dana na Zetovoj internetskoj stranici se nalaze nove karte s trasama autobusnih linija po okretištima!  :D
Da, ali nema slike linija s Kvatrića  >:(
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU