Neuobičajeni tipovi vozila na linijama 2023.

Autor zag, Siječanj 01, 2023, 01:03:14

bus na istoku

Mercedes bus

Citat: zag  u Ožujak 26, 2023, 23:43:45A tebi da počneš slikati bus, a ne pod rofl

Koliko ja znam popravio sam se u slikanju, inače neću se više raspravljati, držimo se teme.

tonkovicmk1

vrba

Kocka 146

Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

Mercedes bus

sergjack

Jel vi ljudi znate sve gbr.-ove napamet? Vidim da je tu neki standard napisati samo "XXX na XXX" pa sad ne znam da li se onda pretpostavlja da će ostali znati točno o kojem se busu radi? Ja kad vidim tipa "330 na 136" i ako me zanima o cemu se radi, prvo moram paliti mapse i potrazit 136 i onda ići na onaj kanal o voznom parku i skrolat jedno 3 minute dok ne nađem taj specifični autobus sa gbr. 330.

sniff

Ctrl+f  na stranici voznog parka će ti pomoć

tonkovicmk1

Trebalo mi je 2 tjedna otprilike da upamtim sve gbrove od svih triju pogona. Mislim da nije tolko teško  :D
Ali naravno ime autobusa uz gb bi bilo bolje čak za one koji ne znaju slažem se.

Kocka 146

317 na 146 umjesto 769  pivkan  yahoo
163 na 115/4 (dvokratna)

Paško

Citat: sergjack  u Ožujak 27, 2023, 18:17:13Jel vi ljudi znate sve gbr.-ove napamet?

Ne znam zašto ti je to čudno, ali da, ljudi koji pišu pod podforumima obično znaju garažne napamet ;)
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Kocka 146

tramvajac 92

A ja sam mislio (naivno) da smo završili sa solo autobusima na linijama gdje voze zglobni radnim danom.

Kocka 146

A ja sam mislil da bu ju bili novi Mercedesi i jučer i danas na 136  good_boy

luka1234

Citat: tramvajac 92  u Ožujak 28, 2023, 09:41:43A ja sam mislio (naivno) da smo završili sa solo autobusima na linijama gdje voze zglobni radnim danom.
689 na 134 ...  th-down