Kvarovi autobusa (3)

Autor Tomek, Ožujak 23, 2023, 19:52:09

kocka151

112 puževim korakom prema garaži

sofer29

Novi  bus123 MB gb. 560 iz Apd ima probleme sa strujom...javlja neku gresku akumulator 3 pa nema grijanja kod vozaca,ne rade grijaci i motorici spigli i jos neke sitnice 🙈

Kocka 146

Neki 111-117 na Črnomercu danas oko 14:15 je imal problema.  ::|
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

MAN truck bus

Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

Kocka 146

Mercedes bus

Zglobni Citaro 09, ostao u kvaru na stajalištu podbrežnica, nisam uspio vidjeti gbr :P

tonkovicmk1

Mercedes C2 G gbr 574 sa displejem Autobus u kvaru viđen oko 13h kako ide prema AP Podsused  glavauzid

421

Bizaran slučaj oko 8 sati: 44 gura D5 Slavonskom prema svom drugom domu u Resniku, a servisni kombi ga navodi odostraga. :o
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Bus.Spotter.Ivan

Jučer oko 14:52 viđen kako D-5 vuče 306 iz smjera ljubljanice prema Podsusedu (slikano iz 168, zato je loša kvaliteta i slika)  EDIT: žao mi je, auto korekt
Zašto slikaš moj bus?!
Evo čisto iz zabave
TO JE ILEGALNO, ZNAŠ TO!?
Kak je to ilegalno ako nije tvoj autobus neg ZET-ov??

IgorKlasik

Misliš popodne u 14:52 ?

Jel može da ne šta ne ide k vragu?

421

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

tonkovicmk1

Kvar ili ne, bolje da stavim. Danas gbr 376 na 134, vozač vrata normalno zatvori i krene. Nakon doslovno 5-10 sekundi počinju pištati i svijetliti svi signali za zatvaranje vratiju u isto vrijeme. Nakon toga kada se vrata ponovno otvore, ne zatvore se iz prvog pokušaja nego iz petog. Kao da ima nekakva prepreka a zapravo nema ništa. Uz to ću dodati da proizvodi nekakav čudni pišteći zvuk koji (ja mislim) dolazi negdje od strane krovne plastike unutarnje.

NP-549

Guma zapinje. Vertikalna guma na vratima lagano guli u gornji prašinobran što se registrira kao otpor

Tomek

Citelis 742 ostao u kvaru u Kustošiji prema zapadu prije sat vremena.

Kocka 146

Možda je bil na 136, jer je danas 683?
Jel zna neko?