ZET-ova Crna kronika (3)

Autor ChRiStIaN, Lipanj 05, 2022, 19:26:37

Kocka 146

371 je danas vjutro imal nesreću na Črnomercu (126)  :(
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

smogovci.bbb2

Izvor: https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/jutarnja-drama-na-crnomercu-zena-pala-pod-autobus-zet-a-hitno-je-prevezena-u-bolnicu-15325919

Pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima jutros je došlo do nesreće na terminalu ZET-a na zagrebačkom Črnomercu. O ženskoj osobi pod autobusom tik uz pješački prijelaz policija je dobila dojavu nešto iza 9 sati.

Iz PU zagrebačke kažu da je unesrećena osoba prevezena u bolnicu, a točne kvalifikacije ozljeda biti će poznate nakon što joj se ukaže liječnička pomoć

A na mjestu nesreće u tijeku je policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do nesreće čiji je prizor uznemirio prolaznike koji su se toga trenutka našli na poprištu užasa.Iz ZET-a poručuju da je unesrećena žena prebačena u bolnicu, no ni oni nemaju detaljnijih informacija o težini ozljeda.

Vozač autobusa je iznimno potresen i u šoku.

'Nadamo se da se ne radi o težim ozljedama te da će se unesrećena osoba čim prije oporaviti', poručuju iz ZET-a.

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

MAN truck bus

Zapalio se Stratos gb. 295 na 148.

Izvor: Facebook; grupa: Moj kvart - Črnomerec
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

kocka151

tramvajac 92

Službeno, ne. Ja mogu nagađati i reći da zbog lošeg održavanja.

tonkovicmk1

smogovci.bbb2

To je prvi od njih ili je neki i ranije buljo
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

pehar_11

https://www.24sata.hr/news/video-pozar-u-zagrebu-zet-ov-bus-kod-bolnice-u-vinogradskoj-guta-plamen-ostecena-dva-auta-917587?fbclid=IwAR38LQoaRkqFZMSCvnpUg-nAZmz4xV80vIMsmA5pm3rmsf9LPN2o5xG7WHw (24sata)

Kolko para tolko muzike. Kaže jedna teta "Taj bus je ujutro bio stao više gore u ulici i čekao servis kojem je spominjao da se nešto dimilo. Majstor koji ga je bio došao pokrpati očito nije dobro to riješio...Žena koja je bila u busu je rekla da se počeo dimiti bijelo pa crno."

(foto: Željko Puhovski/Cropix)

tramvajac 92

Sva sreća da nije netko nastradao, a mogao je.

tramvajac 92

Citat: smogovci.bbb2  u Lipanj 19, 2023, 15:31:38To je prvi od njih ili je neki i ranije buljo
Prvi pliner da je izgorio. A i Stratos.

kocka151

Izvor: FB Prometne zgode i nezgode

Perokani

MAN truck bus

Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

421

552 u 5 vozila.

Lančani sudar u Zagrebu. ZET-ov bus se zabio u nekoliko auta
NEŠTO malo prije 13 sati na križanju Heinzelove i Vukovarske u Zagrebu dogodila se prometna nesreća u kojoj je ZET-ov autobus pokosio nekoliko automobila.
Zasad se ne zna kako je došlo do lančanog sudara, a iz zagrebačke policije nam kažu da će više detalja biti poznato po dovršetku očevida. Prema prvim informacijama, nema ozlijeđenih, već je nastala samo materijalna šteta.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-lancani-sudar-u-zagrebu-zetov-bus-se-zabio-u-nekoliko-auta/2475430.aspx

https://www.jutarnji.hr/vijesti/zagreb/krs-i-lom-na-krizanju-heinzelove-i-vukovarske-zet-ov-autobus-se-zabio-u-nekoliko-automobila-15350321

Uobičajni komentari bez ikakvog argumenta, dakako:
Pero Naliv
Ove likove treba 2 puta dnevno testirati na alkohol...

6-1 ili s B-D ili oboje.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

tramvajac 92

Baš me zanima rezolucija one kamere. Ona bi svašta mogla otkriti. kava